Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Kaichou wa Maid-sama! Съб Ное 13, 2010 9:11 pm | |
| Заглавие: Kaichou wa Maid-sama! Синоними: Class President is a Maid! Тип: Телевизионни серии Епизоди: ?? Година: 02.04.2010 до ? Категория: Comedy, High School, Maids, Shoujo Продуценти: J.C.Staff Резюме: Аюзала Мисаки е президент(ка) на ученическия съвет и предвид, че нейното училище допреди няколко години е било само за момчета, й се полага нелеката задача да ги поставя на мястото им, да всява респект и да се бори за равноправието между двата пола. Което, както и да го погледнем, само по себе си не е никак лесна задача. От друга страна, обаче, нашата героиня тайничко си заработва в Мейд кафене (предполагам, че тук не трябва да обяснявам що е то!?), което е предпоставка за куп нелепи ситуации, особено когато човекът, който баш не трябва да разбира за работното й място, вземе, че разбере. Източник: animes-bg.com | |
|
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! Нед Ное 14, 2010 8:44 pm | |
| Аа.. колко мн искам да го гледам >.< Пращали са ми моменти от анимето на които съм падала от смях | |
|
ice_goddes
Брой мнения : 24 Points : 24 Join date : 20.11.2010 Age : 30 Местожителство : Soul Society
| Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! Нед Ное 21, 2010 3:36 pm | |
| Страхотно аниме ! Много развлекателно и забавно ! Едно от любимите ми ! | |
|
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! Вто Яну 25, 2011 9:25 pm | |
| - XParadiseXx написа:
- Аа.. колко мн искам да го гледам >.< Пращали са ми моменти от анимето на които съм падала от смях
Странно, аз не видях такива моменти... Става, но нищо ново под слънцето. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! | |
| |
|