Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Break Blade Пон Ное 15, 2010 1:13 am | |
| Заглавие: Break Blade Синоними: Broken Blade Тип: Филм Епизоди: 6 Година: 29.05.2010 до ? Категория: Gunfights, Magic, Manga, Mecha, Military, Piloted Robots, Shounen, Swordplay Продуценти: Production I.G, Xebec Резюме: Rygart Arrow е единствения човек в целия свят, който няма способността да използва кварцовите камъни, служещи за източник на енергия за всички машини. Въпреки този свой недъг, той е доста известен, понеже е бивш съученик и приятел на краля и кралицата на родното му кралство Krisna. От друга страна обаче, такъв добър приятел е и Zess, пълководецът и най-силния войн на армията постепенно завладяваща родината му Krisna. Каква е причината за внезапната атака? Arrow има съвсем кратко време за да се ориентира в обстановката, когато неговия крал го призовава на бой срещу най-добрия му приятел, за да може да спаси родината си и жената, която някога е обичал. Като единствения не притежаващ силата да командва кварцовите камъни, Arrow е и единствения способен да управлява древна мека, останала от непозната раса. Така той трябва да се изправи в смъртен бой срещу превъзхождащите по сила меки на армията на Zess и да срещне своя стар приятел на бойното поле. Източник: animes-bg.com | |
|
Kanda
Брой мнения : 217 Points : 226 Join date : 02.11.2010 Age : 28 Местожителство : Hell...
| Заглавие: Re: Break Blade Пон Ное 15, 2010 4:29 am | |
| Анимето е интересно, до една степен, но до друга битките с роботите са супер...тъпи, не че не ми харесва това, че са го включили. Сигурно очаквам да са на нивото на битките в Гийс, знам, точно това очаквам, и точно това ме разочарова..
Иначе е хубаво, очаквам още..
Wait, 6 ли са излезли? Аз гледах само 2...айй пак в анимес-бг .. | |
|
fewgtg
Брой мнения : 21 Points : 21 Join date : 14.11.2010 Age : 33 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Break Blade Пон Ное 15, 2010 9:26 am | |
| Изглежда интересно и въпреки, че не съм особен фен на този жанр анимета (mecha), може и да му хвърля един поглед. | |
|
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Break Blade Пон Ное 15, 2010 10:00 am | |
| - fewgtg написа:
- Изглежда интересно и въпреки, че не съм особен фен на този жанр анимета (mecha), може и да му хвърля един поглед.
+1 ;D | |
|
Elentarry
Брой мнения : 32 Points : 32 Join date : 21.12.2010 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Break Blade Вто Дек 21, 2010 9:23 pm | |
| Попринцип и аз не тача много много mecha-та,но анимето се оказа очудващо интересно...И ми е кофти,че намерих само пръвите 2 филма при положение,че трябва да са излезли до 4ти =.= | |
|
IkaRo0s
Брой мнения : 35 Points : 35 Join date : 05.02.2012
| Заглавие: Re: Break Blade Пон Фев 06, 2012 12:21 am | |
| И аз успях да гледам само първите два стана ми интересно,кофти но се зарибих с някакво друго аниме и забравих да го доизгледам | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Break Blade | |
| |
|