Мога да напиша цял роман за това, което изниква в съзнанието ми като я чуя, докато четях лириката ми изникна като картина голямо поле, момиче разхождащо се само, започваше да вали, момичето видя едно откъснато цвете и го засъди... нещо такова ;д
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
Хмм... представям сии кадри от живота си, как съм умряла и погребението си, как идват някви хора и отгоре на една табелка пише - WELCOME- хд Накрая завалява дъжд, хората си мятат палтата настрани и почват да лудеят, а Dope са отгоре на ковчега ми и изпълняват т'ва парче
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Soundtrack [Игра] Вто Дек 28, 2010 11:33 am
Ах на тая песен като по-малка си се представях като някъв мафиотски бос и карам някъв мега уникален пистов мотор и отивам да извърша много важна мафиотска сделка xD
Не му давам клипа и защото е прекалено изрудски извратен ^^''
Spoiler:
Можете да наблегнете най-вече на текста от припева от 1:35мин.
Umbrakinetic
Брой мнения : 126 Points : 133 Join date : 26.09.2010 Age : 30 Местожителство : София
Древни руини в пустинята. "Лошите" са на път да отворят портите на ада. Само един човек може да им попречи. В първата част от песента нашият човек се приготвя. Някъде около първият припев излиза предвидената пясъчна буря и врагът навлиза в обсег. Следват няколко изстрела като при всеки нашият човек сменя позицията си прескачайки от сграда на сграда. По едно време свършват патроните и започва дебнене с нож. Той се влива в бурята и става едно с нея. Към 3:40 "лошият" активира портала. Всички са заклещени между измеренията и виждат разбираеми и неразбираеми гледки и картити. Оказва се, че нашият човек има вина за всичко това. Към 5:13 почва битка между "добрият" и "лошият". Накрая с героични усилия портала бива затворен като лошият остава от другата страна.
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
В началото на песента си представям краен квартал на някой град, мизерия, бедни хора, листове хартия разпилени по цялата улицата. После става вечер и просяците се събират около огън. Идва маскирани хора с пистолети и почват да се стрелят. Малко дете успява да избяга. Тича по тъмни улици и стига до старо пристанище. Скрива се в една лодка и гледа към звездите, треперещо от страх и студ. След като всичко утихва и вече не се чуват изстрели то заспива, а слънцето започва да се показва на хоризонта.
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
Малко е странно, но си представям години наред малтретирана от съпруга си жена, която една сутрин се събужда свита на дивана, поглежда към прозореца, вижда яркото слънце и решава, че днес е денят, в който ще загърби любовта си, която я унищожава мъчително в продължение на години, и ще сложи край на мъките си... Жената става, събира капчицата останали и самочувствие и смелост и тръгва към вратата. Тогава се появява мъжът, урудлив и вонящ на алкохол (в контраст на кръсивата, слабичка, нежна жена) и започва борба... Но този път жената се съпротивлява, дори надделява... Взема нож и се бори до смърт, но мъжът извива ръката й и тя пада цялата в кръв в банята... Всичко е в кръв и тя бавно затваря очи, готова да приеме вечния покой... Картината свършва как тя отваря очи в болница...
Много кофти ми стана от това, което си представих, затова нека нещо по-свежичко ... =>
Песента е като история, което ограничава въображението, затова можете да опитате вие да вградите себе си някакси в цялата картина ;P (Или пък нещо с пипева само... naaaaaaah много говоря :D Оставям го на вас :D )
Umbrakinetic
Брой мнения : 126 Points : 133 Join date : 26.09.2010 Age : 30 Местожителство : София
Представям си безкрайно широки пространства.Планини, равнини и всичко в този ред.Слънцето свети, подухва лек ветре, белите облаци бавно се движат по небосклона.И пътувам.Без цел и без посока.Просто така.Няма никой друг по пътя ми.Чуствам се щаслив и се усмихвам.Отново без причина.. Изобщо - идилия!
Тъъй.
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София