| Бисери | |
|
+2XParadiseXx Eαrl Phαntømhive 6 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Бисери Пет Ное 26, 2010 12:11 pm | |
| Тук можете да пускате ваши или чужди бисери =D ....... "Айде да излезем на светло, да дишаш чист въздух" Мама по телефона: Къде си? Аз: Ми, тука в един парк с едни дървета. - Spoiler:
Една фр: Секс на плажа (коктейл) Аз: Оргазъм (пак коктейл) *кратка пауза* Друга фр: Ммм, ама тоя чипс верно бил хубав...
| |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Бисери Пет Ное 26, 2010 2:24 pm | |
| Господина по Бг: Политиката е.. да ти го наврат целия отзад.. Една фр: Мм... хубаво ми стана хд Господина: *смее се* Миличка... това дето го каза ббеше лошо хдд | |
|
| |
Umbrakinetic
Брой мнения : 126 Points : 133 Join date : 26.09.2010 Age : 30 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Бисери Пет Ное 26, 2010 7:15 pm | |
| Така.Малко от ГПЧЕ Ромен Ролан По география, към един Вальо: - В тебе има ли вода бе? Или ти участваш в скалния кръговрат? Госпожата по физика: Затворете прозореца, че се чува шум. Един Наско: Отворете другият - може друго да се чува. Госпожата по физика (вика): Голямата борба за големите оценки!!! Аз: Е, ми ч` тройка - тройка бе. Тя: *безмълвие* Пак Атанас: -Значи... ако паднеш от външната страна на Китайската стена... трябва да обиколиш цял Китай за да влезнеш обратно вътре, така ли? ВНИМАНИЕ! Изключителен тъпизъм! -Тони, айде на басейн! -Абе как бе?Има 1 час само! Цялата компания гледа с недоумение. -Как бе?От 5 до 7? -Еми да де! 5, 6 и 7! | |
|
| |
Kanda
Брой мнения : 217 Points : 226 Join date : 02.11.2010 Age : 28 Местожителство : Hell...
| Заглавие: Re: Бисери Съб Ное 27, 2010 8:59 am | |
| Имаме два нови ученика, ромчета, от гарата.
Госпожата по български: "Ами по Литература? До къде сте стигнали с материала по Литература?" Те: "28-ма страница." Балъкчиева: Значи сте взели "Немили-недраги?" *мълчат* Балъкчиева: "Иван Вазов? Ботев?" Джангис: "Гарата." *3 минутен смях* | |
|
| |
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Бисери Вто Ное 30, 2010 9:04 pm | |
| Ние сме много шумен и буен клас така че при нас много често се чуват (ама не ги помня повечето xD )
<<в 10-ти клас по английски >> Даскалка: Пешо, изключи си телефона! Пешо: Ама моя е изключен! Даскалка: Ангеле, тогава ти... чувам музика!! Ангата: Не е моя бе, госпоо!! Даскалка: Кольо,... Кольо: Аааааа госпоо, моя е на изкуствено дишане, не го бaрaйте! xD
<<в 11-ти клас по литература>> Даскалка: Ангеле, как и къде откриваш мотивът за саможертвената смърт от "Моята молитва" в "До моето първо либе" ? Ангел след много мислене: Ами, Ботев се моли на бога да си намери гроба ....... (гробче тук, гробче там... къде ми е гробчето? xD )
~~~
Ние имаме и една култова даскалка по химия обявена за най-мразена даскалка в Б-я за не знам си коя година (някъде 2006-2007 xD )
Мазева: Подчертайте с кръгче
Мазева: (Боян спи) – Пишете сега, а следващия път на Боян ще го разгоня на задачи. ........................ ~~~
Даракева(говорейки на лап-топа си):"Компютърът е тъпа машина!Аз ако не му кажа,той няма да го направи....."
Калева: На вас може да ви се иска да кръстосате прасе със зеле, за да стане свинско със зеле, ама не... | |
|
| |
Nightmare Модератор
Брой мнения : 320 Points : 333 Join date : 15.02.2010 Age : 27 Местожителство : Your nightmares
| Заглавие: Re: Бисери Сря Дек 15, 2010 12:41 pm | |
| Език се учи със задник!!! - Госпожа Ц. Деница: Да и ако не си научиме урока ше кажемe ама Госпожо просто гъза ни не го пое.... (rofl) Емилия: То е добре да се приема информация с гъза особено за ученето амаа е лошо когато изпуснеме информация.... (rofl)
Денис : Стой , значи ще си намажа гъза със сирене и ще хвана десет сома xD | |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Бисери Нед Дек 19, 2010 10:35 am | |
| В осми клас: От съчинение по български от миналата година на "Крадеца на праскови" : ".... И накрая така и не можах да разбера, защо полковникът се самоубива!?"
На същата повест: Г-жата: Николай, за какво се разказва в крадеца на праскови? Николай: Ми, за един, там, дето, краде прасковии... Г-жата: Е какво ги прави тия праскови? Николай: Миииии, ходи и ги продава на пазара....
...............
Мама гледа една моя снимка: "Хммм... Ела с мен в пещерата, о напушени братко!"
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бисери | |
| |
|
| |
| Бисери | |
|