XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: 1 Litre of Tears Пет Ное 26, 2010 7:03 pm | |
| * Title: ichi rittoru no namida * Native title: 1リットルの涙 * English: 1 Litre of Tears * Also known as: One Litre of Tears * Based on: real story Country: Japan Format: TV Genres: drama, family, life, romance Episodes: 11 Duration: 54 minutes Air Date: 11 Oct, 2005 - 20 Dec, 2005 Status: Finished Ikeuchi Aya is a 15 years old girl, passing the high school exams. But little by little she starts to notice strange things appearing; she can't walk properly, things slip off her hands and her hand writing becomes messy. All of this, sadly, caused by a brain disease which can't be cured. Sourse: http://mydramalist.info/ | |
|
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: 1 Litre of Tears Пет Ное 26, 2010 7:21 pm | |
| Невероятна драма :х Препоръчвам я на всички! Покъртителна история.. това че е по деиствителен случаи допълнително допринася.Докато гледаш драмата и се замисляш над всичко това и се чудиш как би реагирал или как би се справил или какво би правил ако си на нейно място... и в един момент осъзнаваш, че ти нищо не знаеш.. не знаеш абсолютно нищо и не можеш да се поставиш на нейно място или поне да разбереш как би постъпил, защото нейния свят е напълно различен.Когато гледах този филм за първи път почувствах че не знам нищо... и ме обзе страх (или поне аз така го почувствах), защото почти винаги знам как бих постъпила и често си мисля: Ами ако бях на негово/нейно място... какво бих направила - Винаги съм си отговаряла... докато не гледах този филм.И признавам си, през целия си живот не помня да съм плакала толкова много (за 2 дни общо 14 часа рев). | |
|
xDnekobabyxD
Брой мнения : 198 Points : 214 Join date : 03.11.2010 Age : 28 Местожителство : Lugano, Switzerland
| Заглавие: Re: 1 Litre of Tears Пет Ное 26, 2010 7:51 pm | |
| Леле да страшен рев падна на тази драма... Уникална е, аз също я препоръчвам :3 | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: 1 Litre of Tears | |
| |
|