| Чупакабра | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Umbrakinetic
Брой мнения : 126 Points : 133 Join date : 26.09.2010 Age : 30 Местожителство : София
| Заглавие: Чупакабра Вто Дек 28, 2010 9:13 am | |
| Не е чак толкова митично, ама видях и орки тъй че... Чупакабра е същество, което пие кръвта на домашни животни и много рядко на хора. Намира се в Южна Америка. Има много теории за него - че е от друго измерение, че е експеримент на ЦРУ излязъл извън контрол и дори че това е нова порода вампир. Бихме могли да дедуцираме, че това е "подобрен" вариант на вид африкански прилеп, който се храни с кръвта на едри бозайници, но той е изключително малък и не причинява смърт, което прави сходството неубедително. Освен това Чупакабра изглежда е влечуго. Състояли са се десетки експедиции , всичките неуспешни. Но следите са си там - обезкървени трупове, стъпкови отпечатъци и неясни снимки. Според група заела се с проследяването му Чупакабре вече се е насочил и към Европа. Честито! | |
|
| |
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Чупакабра Вто Дек 28, 2010 11:48 am | |
| Значи трябва да си пазя по-добре котето... xP | |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Чупакабра Вто Дек 28, 2010 3:33 pm | |
| Доста интересно.Май съм го чувала някъде..
Искам да го намеряя >.< хд | |
|
| |
Umbrakinetic
Брой мнения : 126 Points : 133 Join date : 26.09.2010 Age : 30 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Чупакабра Вто Дек 28, 2010 5:32 pm | |
| Мисля като си взема средното образование да основа специален екип за изследване на паранормални явления и същества. | |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Чупакабра Вто Дек 28, 2010 5:53 pm | |
| Искам да се вкюча ;О Може ли, може ли? | |
|
| |
Umbrakinetic
| Заглавие: Re: Чупакабра Вто Дек 28, 2010 6:00 pm | |
| Да. ^^ За какво ще отговаряш? | |
|
| |
XParadiseXx
| Заглавие: Re: Чупакабра Вто Дек 28, 2010 7:04 pm | |
| Амии... нз.Кажи какви са длъжностите първо хд | |
|
| |
Umbrakinetic
| Заглавие: Re: Чупакабра Вто Дек 28, 2010 9:22 pm | |
| Командване Научна дивизия Връзки с общността Въоражение и екипировка Счетоводител Секретар Охрана Полеви агент Нещо такова! | |
|
| |
XParadiseXx
| Заглавие: Re: Чупакабра Вто Дек 28, 2010 10:14 pm | |
| Командване? Мислех че само ти ше командваш хд А каква точно е работата на Научната дивизия? Аз попринцип мн обичам да проучвам особено ако е нещо от което се интересувам.А колко искам да посетя Библиотеката на Конгреса в Вашингтон Води се за най-голямата библиотека в света ;х | |
|
| |
Umbrakinetic
| Заглавие: Re: Чупакабра Вто Дек 28, 2010 10:44 pm | |
| Научната дивизия проучва! В смисъл прави изследвания на субстанции, йероглифи и такива работи.Ако гръмнем нещо и дисекция ще прави. :P | |
|
| |
XParadiseXx
| Заглавие: Re: Чупакабра Вто Дек 28, 2010 11:40 pm | |
| Ъм по скоро проучване като намиране и събиране на информация, научаване на нови неща хд Не съм квалифицирана да пр дисекция, а и съм против убийството на животни освен ако не са хлебарки и всякакви такива гадории.Такива не ги и доближавам Просто съм любопитна и искам да разбера повече хд Като например загатката за Алхимията.. Лелее оспамихме темата хд | |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Чупакабра Сря Дек 29, 2010 11:10 am | |
| - Umbrakinetic написа:
- Мисля като си взема средното образование да основа специален екип за изследване на паранормални явления и същества.
Много полезна информация, ама не е за тази тема... По темата: Има най-разнообразни обяснения за мистериозното създание. Първата е свързана с уфологията - около местата на действие на Чупакабра били забелязвани непознати летящи обекти. Втората е свързана с човешка намеса - резултат от работата на генетици, опитващи се да създадат по-съвършен организъм. И третата е свързана с вероятността Чупакабра да е вид неизучен до сега от палеонтолозите. Сериозните учени напълно логично отхвърлят тези хипотези и представят своя теория за Ел Чупакабра. Според тях нападенията са дело на диви животни (кучета, вълци, чакали, прилепи, дори маймуни), които най-вероятно са се разболели или от краста или от бяс. Все още не е отхвърлена идеята, че тези убийства на домашни животни са дело на психично болни хора, които членуват в някаква секта, или дори на майтапчии и любители на силните усещания, които искат да убедят хората, че светът, който мислим, че познаваме толкова добре, все още пази свои неразгадани тайни. А може би, просто е някое животно успяло да убягва на учените досатъчно добре, че да не го изследват. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Чупакабра | |
| |
|
| |
| Чупакабра | |
|