Slain
Брой мнения : 291 Points : 511 Join date : 17.01.2011 Age : 29
| Заглавие: Pandora Hearts Вто Яну 18, 2011 9:45 pm | |
| Тип: TV Епизоди: 25 Статус: Завършено От-до: 2 Април 2009 до 24 Септември Продуценти: XEBEC, Square Enix Жанрове: Приключенско, Фентъзи, Шоунен, Свръхествествени Сили Времетраене: 24 мин. на епизод Рейтинг: PG-13 Оз Везалиус, потомък на херцогско семейство, навършва 15 години. Той живее охолно и безгрижно, обезпокояван едиствено от дългото отсъствие на баща си. На церемонията за навършени години обаче всичко се променя. Той не осъзнава причината поради, която в същия ден е хврълен в затвор наричан "Бездната" (Ада), откъдето бива спасен от "чейн" (chain; верига) на име Алис, опетнения черен заек. Така и не се разбира, защо той попада на това място, как Алис се оказва замесена в това и какво иска от него организацията наречена "Пандора". | |
|
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Pandora Hearts Сря Яну 19, 2011 5:49 pm | |
| Отначало ми беше скучно и се развиваше супер бавно, но накрая стана интересно и започнаха едни завръзки и развръзки ии т.н. Така че добро е.Дано да го продължат.. Мангата ч следя и лично на мен ми е много интересна | |
|
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Pandora Hearts Сря Яну 19, 2011 7:54 pm | |
| От начало ми беше интересно, но после почна да става като сапунка. Разбра се, че няма почти да останат анимета, които да не развалят заради някоя "любовна драма" >.>
| |
|
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Pandora Hearts Сря Яну 19, 2011 11:19 pm | |
| Ах, помня, че много ми харесваше като го гледах, но защо така сега почтиии нямам спомен... Щях да следя и мангата, ама нещо стана. И все пак помня, че на времето му давах 8/ или 9/10 Ако продължат да го анимират обаче, ще го гледам ^^ - Spoiler:
А и алармата ми още звъни от тогава с мелодийката от онзи часовник Lacie.. нещо си ^^
| |
|
Hammy
Брой мнения : 94 Points : 98 Join date : 31.01.2011 Age : 28 Местожителство : Анкх-Морпорк
| Заглавие: Re: Pandora Hearts Пон Яну 31, 2011 4:40 pm | |
| Беше супер епично. Хубаво беше направено, продържаха се по мангата, доколкото си спомням. Бабите ми звънят с Лейши-то. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Pandora Hearts | |
| |
|