-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’-

- We have a chance even at the bottom -

ИндексИндекс  PortalPortal  FriendsFriends  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Rammstein

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Slain

Slain

Брой мнения : 291

Rammstein  Empty
ПисанеЗаглавие: Rammstein    Rammstein  Icon_minitimeВто Яну 18, 2011 10:23 pm

Rammstein  Rammstein-interview

Rammstein или Рамщайн е немска индъстриъл метъл група, създадена в Източен Берлин през 1993 година. Освен с тeжкия си звук групата се отличава и с осезаемо присъствие на голяма доза театралност и драматизъм в музиката, подсилена с изпъкващи електронни кийбордове. Структурата на песните е подобна, състояща се от тежки насечени рифове, повтарящи се през по-голямата част на песента на фона на хаотични кийбордове и припев, най-често повтарящ една и съща фраза. Групата остава известна и като най-известната немска банда за всички времена. Текстовете са агресивни, мрачни, понякога вулгарни и със открита сексуална насоченост, а нерядко гротескни и стряскащо реалистични. Любовни теми също се срещат, но са представени най-често от своята тъмна страна. Вокалите са главно минорни и груби, почти изцяло на немски език.
Върнете се в началото Go down
http://allanimes.forumotion.com/forum
Eαrl Phαntømhive
Admin.
Admin.
Eαrl Phαntømhive

Брой мнения : 1126
Местожителство : София

Rammstein  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Rammstein    Rammstein  Icon_minitimeСря Яну 19, 2011 12:44 pm

Ех, а бяха хубави времена с Рамщайн. Почаха да ме разочароват. Последния албум е леко несериозна работа, пък и изказването, че в следващият албум ще има Бг ритми направо ме уби и чалгата им харесала... В началото бяха големи пичове.
http://www.last.fm/user/silber__
Slain

Slain

Брой мнения : 291

Rammstein  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Rammstein    Rammstein  Icon_minitimeСря Яну 19, 2011 12:54 pm

Eαrl Phαntømhive написа:
изказването, че в следващият албум ще има Бг ритми направо ме уби и чалгата им харесала...

Да, това беше най-великата им глупост! Rammstein  155542
Иначе като цяло са доста интересна банда, особено от към ефекти нямат грешка. От последния албум ми харесаха само някои песни.
http://allanimes.forumotion.com/forum
Ecchi-san

Ecchi-san

Брой мнения : 628
Местожителство : Пловдив

Rammstein  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Rammstein    Rammstein  Icon_minitimeЧет Яну 20, 2011 10:47 pm

Мм Rammstein - класика ^^ Нареждат се сред любимците ми ^^ А и начина, по който започнах да ги слушам повече бешее доста интересен ;Р
Sponsored content

Rammstein  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Rammstein    Rammstein  Icon_minitime

Rammstein
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’- :: Интереси и занимания :: Музика-
Идете на: