Pervert Queen
Брой мнения : 110 Points : 109 Join date : 12.01.2010
| Заглавие: Ghost Hunt Сря Яну 13, 2010 4:24 pm | |
| Тамиама Май e нормална ученичка с недотам толкова обичайна работа. Работейки за Shibuya Psychic Research, тя помага в разледването на странни феномени, възможни фантоми, заблудени души, пси способности, проклятия.... Интересна работа, но... Да бъдеш в тази сфера на дейност също така означава да познаваш някои доста уникални личности, като се почне от собствения и шеф Шибуя Казуя, доста добре изглеждащ, но нарцисист, с огромни познания в сферата на паранорманото и убеденост в методите си на разследване, 17 годишен младок. Не бива да се забравя и отровния му език, който може да превърне бялото в черно в случей на нужда и дапричини депресията на Май за два дена напред. Въпреки себичния му характер Май малко по малко почва да се влубва в него и... въпреки конкуренцията и! Хара Масако - известен медиум често давана по телевизия и списания. Любовния съперник на Май! По някакъв начин е замесена в бизнеса на Шибуя и това е причината никога да не бъде отказана нейна молба към него *Дръж се Май стискаме ти палци! О.о* Други сътрудници в Shibuya Psychic Research са Лин, мистериозен тип говорещ малко и в повечето случеи със страшно изражение на лицето (това с което се е родил). По късно става ясно, че той е onmyouji (нещо от типа на шаман). Матсузаки Аяко - жрица, със сигурност не можеш да я объркаш с класическия вариянт - Не би изкал да си развалиш впечатлението ^^. Такигава Хошу - бивш монах, понастоящем рок звезда с хоби изтребване да духове ^^ и Джон Браун - католически свещенник и екзорсист. Пъстроцветната дружинка работят за да обределят дали найстина случея е работа на паранормалното или е в рамките на обяснимото от съвременната наука. Ако чуете скърцащи врати дращене, присъствие втъмния кът на стаята знаете към кого да се обърнете! | |
|
anime_fan_16
Брой мнения : 41 Points : 43 Join date : 21.02.2010
| Заглавие: Re: Ghost Hunt Вто Фев 08, 2011 7:06 pm | |
| на мен много ми хареа тва аниме препоръчвам го за тези които не са го гледали | |
|
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Ghost Hunt Вто Фев 08, 2011 7:20 pm | |
| Мда, и аз.Наистина е уникално ^^ Най ми хар епизода с онзи дето убиваше момичета - дето ги връзваше и им режеше главите, източваше кръвта и май се топеше вътре Маи като има такъв сън... | |
|