xDnekobabyxD
Брой мнения : 198 Points : 214 Join date : 03.11.2010 Age : 28 Местожителство : Lugano, Switzerland
| Заглавие: The Vampire Diaries Пон Фев 07, 2011 3:08 pm | |
| The Vampire Diaries.: Резюме :. Първия ден, след смъртта на родителите си, в който Елена се завръща в училище се предполага да постави ново начало в нейният живот, но всъщност от този момент започва да тече време на динамичен хаос и мистерия, които постепенно обгръщат ежедневието на младото момиче. Дните си Елена запълва, тласкана между проблемите на малкия си брат Джереми и силното привличане, което изпитва към новодошлият в града, тайствен съученик. Стефан Салватор е привлекателен и вежлив, но същевременно около него се носи необяснима мистерия, която тегли като магнит към себе си главната героиня. Дълбоко скритата истина, че е вампир и неутолимата му жажда да вкуси кръвта на Елена не остават за дълго спотаени. Съвсем скоро в малкия, иначе напълно спокоен град, започват да се случват ужасяващи неща, за които Стефан твърди, че няма нищо общо. Една подир друга жертвите на нощта увеличават броя си, докато не се разкрива, че зад всичко това стои не кой да е, а собственият му брат – Деймън. Съдбата им е отредила да кръстосват света навеки, но когато в живота им се появява, като привидение от миналото, Елена, утихналата война помежду им лумва с нов, по-буен от всякога пламък. Невероятната й прилика с Катрин – вампирът, дарил ги с вечен живот – я поставя насред огън, който само тя може да потуши или да изгори в него. И така битката за душата на Елена започва с тази за сърцето й.
Последната промяна е направена от xDnekobabyxD на Пет Фев 11, 2011 10:47 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Пон Фев 07, 2011 7:52 pm | |
| Този сериал го изгледах до 11 епизод на 1-ви сезон и не съм гледала от тогава... Може би бих го догледала някога, но не е като за мен... не знам... до колкото си спомням май само вещицата ме кефеше :D | |
|
xDnekobabyxD
Брой мнения : 198 Points : 214 Join date : 03.11.2010 Age : 28 Местожителство : Lugano, Switzerland
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Пон Фев 07, 2011 8:16 pm | |
| Уникалният сериал, поставям него и Supernatural на първо място в списъка BEST OF THE BEST TV SERIES XDD. | |
|
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Пон Фев 07, 2011 10:51 pm | |
| Определено не е от най-добрите, ноо просто Деймън ужасно много ме кефи | |
|
Slain
Брой мнения : 291 Points : 511 Join date : 17.01.2011 Age : 29
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Сря Фев 09, 2011 3:11 pm | |
| Следя си го от както пуснаха първия епизод. Не се различава много от останалите вампирски тийн сапунки, които наизлязоха напоследък.. Вампир, влюбен в смъртна.. върколаци, драми, кръв етк. Все пак има някакъв чар, ще продължа да си го следя. | |
|
Renkinjutsu
Брой мнения : 54 Points : 54 Join date : 13.07.2011 Age : 28 Местожителство : София , България
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Вто Авг 02, 2011 1:53 pm | |
| Един от най - яките сериали , с нетърпение чакам да излезе 3ти сезон . И актьорите са страхотни , а Деймън ...лелеее xD | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries | |
| |
|