| Supernatural | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
xDnekobabyxD
Брой мнения : 198 Points : 214 Join date : 03.11.2010 Age : 28 Местожителство : Lugano, Switzerland
| Заглавие: Supernatural Пон Фев 07, 2011 3:11 pm | |
| Supernatural Резюме : Сериалът проследява историята на двама братя - Сам и Дийн Уинчестър, които пътуват из Америка в черен шевролет, разследвайки и борейки се с паранормални същества и други необясними явления. Повечето от тях са базирани на американски градски легенди и фолклор. По своя път двамата братя се изправят срещу свръхестествени същества като вампири, върколаци, духове и демони. Сам Уинчестър е студент по право, решен да избяга от миналото си, за разлика от по-големия си брат. Още от малки баща им ги обучава в търсене на злите сили, убили майка им. Така те израстват като ловци на свръхестествени същества. Сам успява да се отскубне от тази си участ и живее щастлив живот с приятелката си Джесика, навлизайки в света на правото. Дийн остава с баща си в "ловуването". Съдбата обаче е решила друго и на братята предстои отново да поемат по следите на свръхестественото зло . | |
|
| |
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Supernatural Пон Фев 07, 2011 7:49 pm | |
| Знаех много за сериала още преди да почна да го гледам, защото всичките ми приятелки са луди по него, но все не го почвах, защото ми се виждаха прекалено много сезони... Сега обаче сууупер много му се кефя. Особено 4-ти и 5-ти сезон бяха супер. В новия сезон ме кефи май май само Смъртта :D - Spoiler:
Нааай-накрая има нов епизооод
| |
|
| |
xDnekobabyxD
Брой мнения : 198 Points : 214 Join date : 03.11.2010 Age : 28 Местожителство : Lugano, Switzerland
| Заглавие: Re: Supernatural Пон Фев 07, 2011 8:09 pm | |
| Мда, от епизода "Like a Virgin" най-сетне започна някаква по-сериозна и сюжетна история. | |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Supernatural Пон Фев 07, 2011 10:51 pm | |
| Знам на изуст почти целият сериал, първият и вторият сезон са епични и с оригинална история, но малко с този бог и Луцифер стана банално, но започнаха да си връщат старото чувство, ама малко станаха предсказуеми, особено с тази "Майка", - Spoiler:
още преди "Like a Virgin" я бяха споменали коя е, за какво се вайкат толкова Дийн и Боби /Сам го махам от бройката, защото се предполога, че не помни всичко от без-душните си дни/.
По-сериозна сюжетна история? Не, бих казала, че просто им се изчерпаха митологичните същества и идеите. Апокалипсиса беше по-сериозна темата от "The Mother of all Freaks" /не знам как го превеждат на бг. субс., не си правя труда на ги тегля, защото се разочаровам/. За сега де, ще видим какво ще стане по натам, пък скоро и аниме ще има, така че ще е двойна доза SN седмично <3 | |
|
| |
xDnekobabyxD
| Заглавие: Re: Supernatural Пон Фев 07, 2011 11:01 pm | |
| Ми, кой знае, може да се окаже някой major изрод d; и дано най-сетне измислят нещо по-оригинално. | |
|
| |
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Supernatural Вто Фев 08, 2011 6:42 pm | |
| - Spoiler:
И на мен ми стана доста странно какво толкова се очудиха на тая "майка" като алфа вампира я споменa доста ясно и отчетливо и Дийн беше там, амааа карай... да има напрежение уж xP
| |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
| Заглавие: Re: Supernatural Вто Фев 08, 2011 7:35 pm | |
| - Spoiler:
Алфа шейпшифтъра спомена повечко за нея, ама ще видим в петък какво ще стане ;д
| |
|
| |
xDnekobabyxD
| Заглавие: Re: Supernatural Вто Фев 08, 2011 7:44 pm | |
| - Spoiler:
Май не са ги разбрали особено добре.. И ми е много интересно как ще я убият точно нея. Но за жалост в следващия епизод няма да я има. -.-
| |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
| Заглавие: Re: Supernatural Вто Фев 08, 2011 7:47 pm | |
| Надали ще я убият за 2 епизода, пак ще протакат като с Апокалипсиса.Е не че не са ги разбрали, просто трябва да има някакво развитие, което да простича сравнително бавно, за повече епизоди и повече парички ;дд Сценарии. | |
|
| |
xDnekobabyxD
| Заглавие: Re: Supernatural Вто Фев 08, 2011 7:53 pm | |
| - Spoiler:
Няма да я убият за 2 епизода, но лично аз мисля че работата с освобождаването й беше доста претрупано. Нищо общо с освобождаването на Луцифер, подготовката за което траеше цял сезон.
| |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
| Заглавие: Re: Supernatural Вто Фев 08, 2011 8:36 pm | |
| - Spoiler:
Е няма да се повтарят, трябва все пак да го има развитието, според мен не го претрупаха, защото това все пак не е Луцифер, няма смисъл да протакат.
| |
|
| |
Slain
Брой мнения : 291 Points : 511 Join date : 17.01.2011 Age : 29
| Заглавие: Re: Supernatural Сря Фев 09, 2011 3:08 pm | |
| Стига сте спойлвали бе =Д Заслужено ми е любимият сериал, първите сезони ми харесват най-много, ама нормално... препокрива представите ми за мистично и определено си заслужава гледането. А с напредването на сезоните Дийн и Сам ставаха все по-хубави =Д | |
|
| |
Renkinjutsu
Брой мнения : 54 Points : 54 Join date : 13.07.2011 Age : 28 Местожителство : София , България
| Заглавие: Re: Supernatural Вто Авг 02, 2011 1:50 pm | |
| Определено един от най - яките сериали , и аз го знам почти наизуст , страшно ме кефят Дийн и Сам 4тти сезон май ми е любимия ;d | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Supernatural | |
| |
|
| |
| Supernatural | |
|