xDnekobabyxD
Брой мнения : 198 Points : 214 Join date : 03.11.2010 Age : 28 Местожителство : Lugano, Switzerland
| Заглавие: Red Riding Hood/ Червената Шапчица Нед Мар 20, 2011 4:19 pm | |
| Red Riding Hood Резюме : От десетилетия, хората от Дагърхорн подържат нелеко примирие с върколака, като му принасят в жертва по едно животно, всяко новолуние, когато звярът излиза за плячка. Но когато настъпва кървавочервената луна, той отнема човешки живот. Жертвата е по-голямата сестра на Валъри, която току-що е разбрала, че родителите й са уредили брака й с Хенри, потомък на една от най-богатите фамилии в селото. Валъри обаче, желае единствено бедния дървар Питър, когото е обичала през целия си живот. За да предотвратят нежеланата раздяла, влюбените планират бягство, но вълкът променя нещата по ужасяващ начин. | |
|
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Red Riding Hood/ Червената Шапчица Съб Мар 26, 2011 10:01 am | |
| Финалът ми си стори леко прибързан... не знам, ама сякаш нещо не беше както трябва... Но като цяло ми допадна филма ;Р | |
|
Renkinjutsu
Брой мнения : 54 Points : 54 Join date : 13.07.2011 Age : 28 Местожителство : София , България
| Заглавие: Re: Red Riding Hood/ Червената Шапчица Вто Авг 02, 2011 1:41 pm | |
| Да беше странен някак си , но все пак беше хубав , а и Аманда Сийфрид е разкошна | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Red Riding Hood/ Червената Шапчица | |
| |
|