1.Име? - Хриси Желязкова
2.Рожденна дата? - 06.08.1997 , обаче тръгнах на даскало година по - рано и сега ще съм 9ти клас :)
3.Кажете ни някой свои черти, които харесваш в себе и смяташ за положителни,както и някои от отрицателните си черти. - Ами какво да ви кажа , по принцип съм доста общителна и бързо се сприятелявам , но съм и доста срамежливичка понякога , трудно човек може да ми спечели доверието , не знам дали това е добра или лоша черта
, наивничка съм си
и съм доста упорита
4.Сподели какъв стил музика слушаш в момента. - хмм да видим XD - мразя чалгата
слушам метъл , хеви метъл , рок, рнб, алтърнатив рок , хип - хоп , понякога и джаз
xD обожавам The Voice и City ;d
5.Интереси? - Фотография
xD , анимета , шляене с приятели , ходене на планина , слушане на музика
xD а да и понякога рисуване .
6. - Любими сериали ? - Supernatural , Vampire Diaries , Prison Break, Gossip girl , Ларго Уинч , Отчаяни съпруги , Престъпни намерения ,Мръсни секси пари , Д - р Хаус , Как се запознах с майка ви и Агнешко xD xD xD
7.Какво е приятелството за теб? Всичко - без приятели си никой ...
8.Мечти.. сподели мечтите си с нас ако желаеш. - Хмм трудно въпросче xD ами искам да посетя Прага , Австрия , Холандия , Швейцария ,Ню Йорк , Швеция , Германия ,Италия , Русия , Япония и още няколко страни
, искам да си купя професионален фотоапарат и доста книги ;d
9.Какво мислиш относно предателството? Нещо Отвратително
10.Нещо/някой на което/когото се възхищаваш.. Мама
11.Любима песен? - За момента - Yui - again , Paramore - Misery business и Flyleaf - Fully alive
12.Любим цвят ? - Алено червено , зелено и синьо
13.Имаш ли девиз? - дам , ама са няколко
-Всъщност, никой не може да ти каже какво заслужаваш по-добре,
защото това което заслужаваш най-много, винаги ще бъде твоя собствен избор.
-Your opinion of me, doesn't define who I am !
-Take chances.Tell the truth.Say NO.Fall in love.Be random.Say i love you.
Sing out loud.Laugh and Cry.Get angry.Get revenge.Apologise.Learn. LIVE LIFE !
14. Какво обичаш да похапваш ? - Мъфини , тортички , бисквитки , абе всякакви сладкиши ( бая съм си лакома , но слава Богу имам нормално тегло ) xD xD xD
15. - Какви книги харесваш ? - Ами обичам фантастика , така че чета Стивън Кинг , вампирски книги , Хари Потър , Властелинът на пръстените , Тери Пратчет , но от време на време чета и Хорхе Букай , Паулу Коелю и разни други книжки xD но определено не мога да живея без тях xD
А да висока съм някъде 167 см , имам кестеняви очи и кафевичка коса xd
Е това беше , надявам се да се сприятеля с всички и да ме приемете при вас , между другото ЖЕСТОК форум ;d