| Книгите и мнението Ви за тях? | |
|
+8XParadiseXx Ecchi-san Sanji Eαrl Phαntømhive fieryangel Nipper Nanaho Pervert Queen 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Pervert Queen
Брой мнения : 110 Points : 109 Join date : 12.01.2010
| Заглавие: Книгите и мнението Ви за тях? Сря Яну 13, 2010 4:40 pm | |
| Е какво е вашето мнение за книгите? | |
|
| |
Nanaho
Брой мнения : 668 Points : 674 Join date : 13.02.2010 Age : 30 Местожителство : Роза
| Заглавие: Re: Книгите и мнението Ви за тях? Пет Фев 26, 2010 1:32 am | |
| Готини са обичам да чета книги ама..трудно си намирам тва което търся.. | |
|
| |
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Книгите и мнението Ви за тях? Нед Мар 07, 2010 12:55 am | |
| Харесва ми да чета... и е хубабаво човек да го рпави.. обогатява речникът си... | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Книгите и мнението Ви за тях? Сря Мар 17, 2010 1:09 am | |
| Обичам исторически книги свързани със интересни факти. 1/2-ра световна война. Наполеон Бунапарт. Истините за Египет. Монголското единство на Чингисхан. Обичам и разни книги за японска култура и древно американска култура. Много са ми интересни нещата и просто, ако имам такава книга задължително ще я прочета. Инъче в публик.. едва си тръгван.. |
|
| |
fieryangel
Брой мнения : 85 Points : 86 Join date : 23.05.2010 Age : 34 Местожителство : в момента Пловдив
| Заглавие: Re: Книгите и мнението Ви за тях? Чет Юни 10, 2010 12:51 pm | |
| Ако трябва да избирам между книга и филм по теленизията книгата печели. Като вляза в книжарница ми се иска да си устроя палатков лагер вътре. Книгите несамо обогатяват речника, но и развиват абстрактното мислене, логиката, фантазията на човек, докато по тебевизията виждаме всичко директно със цветове, звук и образи и неостава нищо друго освен да следим действието. Да живее книгата | |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Книгите и мнението Ви за тях? Чет Юни 10, 2010 6:07 pm | |
| Книгиии ;3333 Много обичам да чета, въпреки че не ми остава никакво време в момента ;/ | |
|
| |
Sanji
Брой мнения : 282 Points : 308 Join date : 13.02.2010
| Заглавие: Re: Книгите и мнението Ви за тях? Нед Юли 11, 2010 8:02 am | |
| Ами книгите са важни,защото развиват въображението на човек.Дават също така и много интересни факти. Аз лично чета не повече от 3-4 книги на година,но за сметка на това винаги са интересни. Докат някой от сегашните 10-11 годишни , дори не знаят какво е това книга..... | |
|
| |
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Книгите и мнението Ви за тях? Нед Юли 11, 2010 7:18 pm | |
| - fieryangel написа:
- Като вляза в книжарница ми се иска да си устроя палатков лагер вътре.
Чувствам се по абсолютно същия начин! А влезна ли в библиотека - няма излизане поне 1 час.. Иначе обичам да чета най-вече класически шедьоври (особено руската литература от Социалния реализъм, също така и френска..). Много ми харесват и романи, свързани с факти от историята. Сега например чета един на немски (в немска паралелка съм хР ...) "Die Welle" (нз на бг дали я има въобще) и е адски интересна - в общи линии е свързана с Хитлер. Понякога естествено ми се иска нещо по-нереалистично и тогава идва на помощ фантастиката ;P Тааа... Да, обичам да чета книги. :D :P | |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Книгите и мнението Ви за тях? Нед Юли 11, 2010 11:48 pm | |
| Като малка мразех да чета.Но есента на миналата година какво ми стана и...до сега съм прочела 13 книги.Обичам да чета!!! Наистина обогатява речника, развива фантазията, а и научаваш много нови неща.Имам приятелки които не са бутвали книга...no comment.Според някои не съм добре да си харча парите за книги.Можело да си купя мн др неща с парите, които съм дала за тея книги о.о | |
|
| |
Ronrinesu
Брой мнения : 74 Points : 74 Join date : 31.07.2010 Age : 30 Местожителство : Градът на липите
| Заглавие: Re: Книгите и мнението Ви за тях? Съб Юли 31, 2010 7:00 pm | |
| Май си намерих тука душевни братя и сестри! <3 Като се замъкна в книжарницата и след един час едвам ме изкъваш и през цялото време съм "Ех, ако бях милионер колко книги щях да си купя". Обожавам да чета! <3 То от мама и тати наследено. В 8-и клас карахме занималня (езикова) и учех за около 15-10 минути през останалото време си четях книга. Имаме ли пари никога не са ми отказвали да ми купят книга. Най-хубавото е, че у нас си имаме малка библиотечка и е адски забавно да се разровя и да си избирам какво да чета. А няма по-забавно от това цяла вечер да стоиш на нощната лампа с книга в ръка и да си легнеш в 6 сутринта. От много малка имам слабост към Древен Египет и всичко свързано с него е изкупено и изчетено, че на места и научено на изуст. Като цяло съм адски запалена на тема Древна история. Само не ме карайте да чета за Първата и Втората световна война, че имам адски лоши спомени от даскалка по история. XD Общо взето най-много чета фентъзи и фантастика. Само не ми пробутвайте някакви от сорта на здрачосаните и дневниците на вампира. | |
|
| |
xDnekobabyxD
Брой мнения : 198 Points : 214 Join date : 03.11.2010 Age : 28 Местожителство : Lugano, Switzerland
| Заглавие: Re: Книгите и мнението Ви за тях? Сря Ное 10, 2010 4:47 pm | |
| Ин, каза го изключително точно ! Четенето е не само упражнение за мозъка ни, но и забавление... Стига да имаме добре развита фантазия. | |
|
| |
Yuuki 02
Брой мнения : 33 Points : 33 Join date : 29.10.2010 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Книгите и мнението Ви за тях? Съб Юни 11, 2011 8:37 pm | |
| Книгите са хубаво нещо и стават за много неща - за развлечение, за развиване на въображението, за научаване, за обогатяване не речника и за насърчаване и вдъхновение при мене | |
|
| |
Renkinjutsu
Брой мнения : 54 Points : 54 Join date : 13.07.2011 Age : 28 Местожителство : София , България
| Заглавие: Re: Книгите и мнението Ви за тях? Пет Авг 05, 2011 11:06 am | |
| Не мога без тях ! Обожавам да чета книги и наистина са полезни в много сфери . | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Книгите и мнението Ви за тях? | |
| |
|
| |
| Книгите и мнението Ви за тях? | |
|