| 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Pervert Queen
Брой мнения : 110 Points : 109 Join date : 12.01.2010
| Заглавие: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените Сря Яну 13, 2010 5:03 pm | |
| 1. Не се опитвайте да промените мъжа - освен ако не е пеленаче.
2. Какво ще направиш, когато гаджето ти си тръгне? - Затворете вратата.
3. Щом могат да пратят мъж на луната, да ги изпратят всичките там.
4. Не позволявай на мъжката мисъл да се лута, прекалено е малко мястото и ще се изгуби.
5. Търсете си по-млад мъж. Не се притеснявайте, че е малък - те така или иначе не порастват.
6. Мъжете са еднакви, само лицата им се различават, че да не ги бъркате.
7. Дефиниция за ерген: мъж, който е пропуснал да направи някоя жена нещастна.
8. Жените не правят мъжете на глупаци: повечето от тях се справят чудесно с тази задача сами.
9. Най-добрия начин да накарате мъж да свърши нещо е да му кажете, че е твърде стар за това.
10. Любовта е опиянение, а брака си е истински бульон трезве.
11. Ако искате отдаден мъж, потърсете в лудниците.
12. Децата на Израел са се лутали в пустинята 40 години. Дори и в библейските теми, мъжете не питат за посоката.
13. Ако той Ви попита какви книжки обичате, кажете му, чекови.
14. Запомнете, че чувството за хумор, не е в това какви вицове разказвате и как, а дали се смеете на неговите.
15. За съжаление, всички мъже са създадени еднакви.
Дали са истини или жените си измислят безпочвено тези формулировки - преценете сами. А тези, които няма да се съгласят, да се обосноват. | |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените Съб Фев 13, 2010 6:57 pm | |
| Не ми е ясно защо жените говорят така за мъжете...били еднакви, не питали за посоката - все им намират кусури.Аз пък мога да кажа,че жените са големи мрънкала и постоянно ти надуват главата и все нещо не им е наред и според тях никога не са виновни.Аз може и да съм момиче, но в повечето случаи съм на страната на мъжа ! | |
|
| |
Sanji
Брой мнения : 282 Points : 308 Join date : 13.02.2010
| Заглавие: Re: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените Нед Фев 14, 2010 12:32 am | |
| Това малко ме обижда | |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| |
| |
Sanji
| Заглавие: Re: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените Нед Фев 14, 2010 9:17 pm | |
| Не,че ни мислите за идиоти,а има мн свесни мъже(в това число включвам и себе си) | |
|
| |
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените Нед Фев 14, 2010 9:35 pm | |
| Аз съм с Ради , и аз в повечето случай съм на страна на мъжете... Съглазна съм и с Ник ... не всички мъже са еднаки.. има наистина свестни момчета... | |
|
| |
XParadiseXx
| Заглавие: Re: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените Нед Фев 14, 2010 10:08 pm | |
| Само такаа | |
|
| |
Sanji
| Заглавие: Re: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените Вто Фев 16, 2010 8:52 pm | |
| ^^ точно така. Ще ви дам пример. Имам един приятел дет момичетата мн го харесват,но той е толкос срамежлив,че дори не може да ги заговори.Най-готиното момиче в квартала ни,му предложи а той отказа,щот е мн зле горкия :D Мисълта ми е че не е задължително щом има гадняри сред нас,че всички мъже сме такива. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените Пон Фев 22, 2010 9:49 pm | |
| - MrSayenMan написа:
- Не,че ни мислите за идиоти,а има мн свесни мъже(в това число включвам и себе си)
От къде знаеш, че си свестен мъж? |
|
| |
Nanaho
Брой мнения : 668 Points : 674 Join date : 13.02.2010 Age : 30 Местожителство : Роза
| Заглавие: Re: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените Пет Мар 05, 2010 2:57 am | |
| | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените Съб Мар 06, 2010 4:01 am | |
| - Nanaho написа:
- Предположения....
Самореклама.. |
|
| |
Nanaho
Брой мнения : 668 Points : 674 Join date : 13.02.2010 Age : 30 Местожителство : Роза
| Заглавие: Re: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените Съб Мар 06, 2010 1:34 pm | |
| Ами им асе за свестен...важното е че поне се има за нещо ьхаьах | |
|
| |
CaTaHaTa
Брой мнения : 91 Points : 96 Join date : 18.02.2010
| Заглавие: Re: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените Пон Мар 08, 2010 12:56 am | |
| Ей аз съм ерген и до сега абсолютно всичко което прочетох не се съвпада с мен!!!! Всичките ми приятели могат да го подвърдят , и да нямам си "гадже" не защото съм "свиня" която не оценява момичетата а точно обратното всяко момиче което заговарям само използва това че разбирам от компове и като надуша каква е работата се одтръпрвам и те така и не ми обръщат внимание... Мога да копна 1-на хронология на една такава от скайпа си ако желаете. Другия проблем е че сам страшен на тема "Срамежливост" ако харесам някое момиче единствения начин да станем гаджета е и тя да ме харесва и да забележи че я гледам кат "БОТ" и да ме заговори инъче аз няма да събера смелост.... А да не говоря че аз никога не бих обидил момиче нито за външният и вид нито как изглежда докато аз съм получавал какви ли не обиди от тяхна страна като например: " Вище го този ве , не знам дали е модерно да се е насрал или просто в България климата му влияе защото е шибан жълтурко" , и аз какво да направя че 90 % от България ме мислят за Азиатец като не съм .... да си напрая пластична операция и да заслушам мазна музика че да се вместя в обществото ли ... е няма да стане.........! Съжелявам че избухнах така, ама има и свестни момчета това което виждам аз е описания на такива "ПЕДЕРАСТЧЕТА" на който съм им мелил физиономиите доста годинки! Просто се депресирах след това което прочетох...... Вие си напрайте напрао Т...К ве хора карайте я по спокойно и не излизайте със "свине" че после да слагате момчетата под общ знаменател! | |
|
| |
Nanaho
| Заглавие: Re: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените Пон Мар 08, 2010 2:48 am | |
| Спокойно бе момче ьхахьха....никой не ви слага под общ знаменател... Аз даже не съм ги чела тея истини мързи ме ама щом толкова много се възпалявате знчи има защо.. Има сякакви...ама в повечето случай са свине. ;] | |
|
| |
???? Гост
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените | |
| |
|
| |
| 15 истини за мъжете, от гледна точка на жените | |
|