-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’-

- We have a chance even at the bottom -

ИндексИндекс  PortalPortal  FriendsFriends  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

To Love Ru

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Nipper
Администратор
Администратор
Nipper

Брой мнения : 1623
Местожителство : Пловдив

To Love Ru Empty
ПисанеЗаглавие: To Love Ru   To Love Ru Icon_minitimeСря Яну 13, 2010 11:23 pm

To Love Ru 34s44010

Юки Рито е лудо влюбен в своята съученичка Харуна ,но естествено той е прекалено срамежлив и нескопосан за да признае любовта си...

Докато един ден не се повявява Лала.Лала е наследничка на трона на Deviluke (отдалечена планета ) и сега е задължена от баща си да се омъжи...Естетствено момичето бяга и така се "натриса" на Рито.Опитвайке се да избяга от собствената си планета Лала решава да се омъжи на Рито и така да остане на Земята -но поради едно недоразумение тя (как познахте !?) се влюбва в него...

Проблемът е че след нея освен военните на бащата,тръгват и всичките отритнати кандидати за ръката и.

Бащата решава да подложи Рито на изпитание -ако той успее да защити Лала от претендентите - значи е достоен да претендира за ръката и...ако не успее ,обаче, бащата на Лала ще го убие и ще унищожи Земята...
Върнете се в началото Go down
https://animelovers.bulgarianforum.net
gangsterkata__

gangsterkata__

Брой мнения : 17
Местожителство : Русия`

To Love Ru Empty
ПисанеЗаглавие: Re: To Love Ru   To Love Ru Icon_minitimeНед Мар 28, 2010 10:58 am

т'ва си е доста готинко...за жалост не успях да го изгледам цялото 53 60
Eαrl Phαntømhive
Admin.
Admin.
Eαrl Phαntømhive

Брой мнения : 1126
Местожителство : София

To Love Ru Empty
ПисанеЗаглавие: Re: To Love Ru   To Love Ru Icon_minitimeНед Апр 04, 2010 3:53 pm

Много е добро и забавно ^^
История: Определено имаше добра история. А този горкият нещастник колко момичета имаше, а само се червеше. Джаджите на Лала бяха много яки хД А искачащите гърди и други части на тялото просто ме разбиха хД 10/10
Арт: Еми имаше някой не особено добри моменти в него, но като цяло беше добре. Рито не ми харесва как е нарисуван, много детаски вид за годините на героя... 8/10
ОСТ: Еми ост-а не ми хареса, имаше и някоя и друга хубавка мелодия по време на епизодите, но опенинга и енда не ми допаднаха. 5/10
Герои: Имаше доста забавни и интересни персонажи. Лала ми беше най-забавна, Golden Darkness е много сладка ^^ Рито като персонаж не ми хареса толкова и оназ лиглата - Харуна. 8/10
http://www.last.fm/user/silber__
Slain

Slain

Брой мнения : 291

To Love Ru Empty
ПисанеЗаглавие: Re: To Love Ru   To Love Ru Icon_minitimeПон Яну 17, 2011 11:10 pm

Имаше доста забавни моменти, хубаво е. Вторият сезон също си държи на оценката.
http://allanimes.forumotion.com/forum
Sponsored content

To Love Ru Empty
ПисанеЗаглавие: Re: To Love Ru   To Love Ru Icon_minitime

To Love Ru
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Sex=Love