Еми... щом толкоз я харесвате тая простотия... ето. Аз лично никога не съм харесвала това което пиша.
3 глава "Тайната на легендарния санин"
-Ах ти гаден клюкар. Наблюдавал си ни.
-Честно, беше като на филм.
-Но беше толкова хубаво. Устните му... не стига! Не мога ли да мисля за друго по дяволите?!
-Споко, Саске. Дишай дълбоко и сподели, какво има?
-Всеки път когато си помисля за Наруто и главата ми се пълни с разни неща.
-Какви например?
-Перверзни. Отвратително е, но го желая толкова много...
-Кое?
-Няма значение.
-Има. Толкова си разсеян, че дори няма да може да тренираш.
-Всеки път си прдставям как го целувам и други неща и изгарям от желание да е наистина. Просто снощи едва се сдържах да не пркаля,но не успях.
-Не си прекалил. Даже му беше малко. Не забеляза ли, че когато го докоснеш той потръпва от желание да те целува и...
-Между другото, не бива да ти казвам тези неща защото ти размътвам психиката.
-О тя отдавна си е размътена.
-Да бе.
-Това ще ти го кажа на ухо, за да не чуе някой.
-Добре.
-Ами, аз...такова... аз и... аз и Кабуто сме заедно откакто той бе на твоите години.
-Ха-ха-ха-ха-ха-ха ти... егати бъзика.
-Не се ебавам Саске. Чесно.
-Какво?! Ти и цайса?!
-Как го нарече?
-Цайс.
-Ти само да видиш като му кажа...
-Сакура винаги го нарича така.
-Боже.
---при Наруто---
-Итадакимас!
-Ей Наруто!
-А, Цунаде-сама! Елате.
-Искам само да ти се извиня за вчера.
-Вече забравих. Ще ядете ли рамен с мен?
-Ами, аз...
-Моля, моля, моля!
-Ох, добре.
-Ей сега ще ви направя.
---след 5 минути---
-Итадакимас!-казаха и двамата.
-Ммм, това е хубаво!
-Знам! Затова го обичам.
-Имаш добър вкус.
-Между другото, защо ме проследи и ни наблюдава?
-Проследих те за да видя дали наистина ще отидеш там,но после останах за да видя какво ще правиш. Не очаквах да видя Саске. На него дори не му запука.
-Хе, реагира, но по-късно когато ви нямаше.
-И какво точно правихте след като си тръгнах?
-Много неща.-по време на разговора те бяха изяли своя рамен и сега просто си приказваха.
-Наа, наа, искаш ли да видим какво прави Саске?
-ОК.
---след 1-2 минути---
-Така, как се правеше... мисля че стана, да стана.-каза Наруто опитвайки се да се сети как да използва кристалната топка.
-Ей какво прави той?-попита Хокагето.
-Ами, гледа някаква снимка.
-Я, каква е?
-Чакай, а не, не гледай.
-Я пак я покажи, каква е?
-На мен и Саске, но това беше на едно парти на което бяхме полуживи полумъртви. Пияни, напушени и надрусани до смърт. Даже после Сакура ни разправя, че на сутринта като е дошла да ни види дали сме живи, каза че сме били прегърнати и чисто голи. Увика ни и за малко щеше да ни набие заради това как сме спали. Все още ревнуваше Саске. Не помня нищо, но ми каза, че Саске е изтрезнял преди мен.
-Как така?
-Ами ние спахме само около 3 часа и после Саске ми разправяше к'ви съм ги вършил.
-И какви си ги вършил?
-Няма значение.
-Хайде де, кажи.
-Няма!
-Моля!
-НЕ!
-Ох, добре. А? Какви ги върши...
-Какво?!-Саске държеше каната си. Той тръгна и след малко бе на един водопад. Отстрани той съблече ризата и половината си дрехи. Остана само по един панталон, направи знак с ръка, след което стъпи внимателно и отиде до стичащата се вода. Изведнъж той изпусна чакрата си и потъна във водата. След секунди бе отново на повърхността. Той направи знаци, взе каната си и я вдигна във въздуха:
-Чидори Нагаши...-пазмаха каната си и я насочи към водопада. Светкавицата яростно се изсреля от острието и се заби във водата. Разпространи се моментално и полази по тялото на Саске. Явно той съвсем е бил наясно.
-Какво си мисли че прави?!-Наруто използва чакра и отиде при Саске.
-Спри! Саске! -русия се развика незабелязвайки знаците по тялото на тъмнокосото момче.
-Наруто. Защо си тук?
-Заради теб!
Следва продължение...