1.Как се казваш?: Радина
2.Рожденна дата?: 28.01.1993
3.От къде си?: Русе
4.Любим цвят?: Тъмно син
5.Какво харесваш в себе си?: Почти всичко.
6.Какво не харесваш в себе си?: Всичките си слабости - лесно се привързвам [слава богу това не значи,че съм доверчива], проявявам съчувствие и се опитвам да помогна на хора,за които дори не трябва да ми пука, прекалено съм добра към другите от известно време.
7.Имаш ли брат или сестра?: Дам.Имам сестра.
8.Домашни любимци?: Котка и костенурка.
9.Любима група?: Няколко са - Skillet, Three Days Grace, Thousand Foot Krutch, Abingdon Boys School, Green Day,Papa Roach
10.Любим певец/певица?: Eminem
11.Любим актьор/актриса?: Sarah Michelle Gellar & Johny Depp
12.Любим стил музика?: Alternative Metal/Rock & Hard Rock
13.Имаш ли хобита? Ако да сподели, какви са...: Обичам да рисувам, сл музика, гл анимета, да пея xD...
14.Спортуваш ли?Ако да ,какво ?: Ми няам време да спортувам.
15.А обичаш ли да спортуваш?: Понякога.
16.Какво мислиш за себе си като цяло?: Абе какви са тези вапроси е xDD То аз мога да кажа,че съм перфектна,ма не съм...И въпреки това не искам да бъда по-различна и се харесвам,а др-те да си мислят к'вото щат.Едно знам...мн по-свястна съм от някои идиоти.
17.Какво мислиш за приятелството?: Приятелството е важна част от моя живот...според мен човек не може без приятели.Истински приятел е човек,на който можеш да разчиташ..да се подкрепяте взаимно...човек на който можеш да имаш доверие.
18.Би ли сменил родителите си?: Само майка си xDD
19.Какво е мнението ти за омразата?: Мнението ми ще промени ли нещо? Добото без злото не може и обратното...и аз съм мразила.Не може да има само любов...к'во ше бъде тогава?
20.Би ли искал да не се бе раждал?: Не.Радвам се че съм се родила.
21.Имаш ли девиз? Ако да сподели го.: Никога на колене,пред когото и да е! & Ще продължавам да се движа напред,до деня в който умра.
22.Цел в живота?: Да сбъдна мечтите си и да направя света малко по-добър.
23.Какво обичаш да си хапваш най-често?: Сладкоо
24.Мнението ти за предателството?: Ами..понякога е необходимо xDD
25.Нещо, на което се възхищаваш?: Японската култура, манга изкуството
26.Колко си висок/а?: 1.70 м.
27.Какво правиш в свободното си време?: Стоя пред компа xD рисувам, изл с фр
28.Любима песен?: Е...сиа xD мн са.
29.Обичаш ли да четеш книги?Ако да какви?: Дам,мн обичам.
Какви ли? Амии зависи ест...попринцип приключенски - за пирати например [обожавам книги и филми за пирати и всичко свързано с тях!] ии мн обичам да чета хоръри...нещо кърваво, налудничево
30.Какво би казал на потребителите на форума?: Обичам вии
>> [мисли си: да бе да xD]
31.