| Гневът.. | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Гневът.. Нед Фев 14, 2010 6:03 pm | |
| Гняв...можите ли да го контролирате? (можетели да контролирате гнева си или просто избухвате?) | |
|
| |
plami__96
Брой мнения : 27 Points : 27 Join date : 15.02.2010 Age : 28 Местожителство : Karlovo
| Заглавие: Re: Гневът.. Пон Фев 15, 2010 9:40 pm | |
| аз прости избухвам, а които е покраи мен да му мисли | |
|
| |
Sanji
Брой мнения : 282 Points : 308 Join date : 13.02.2010
| Заглавие: Re: Гневът.. Пон Фев 15, 2010 9:56 pm | |
| хах аз нямам такъв проблем.Хубавото при мен е че никога не избухвам,каквото и да стане.Нито си изкарвам гневът нито нищо.Просто приемаш нещата и RLZ.Абе всеки с интересите си. | |
|
| |
Nanaho
Брой мнения : 668 Points : 674 Join date : 13.02.2010 Age : 30 Местожителство : Роза
| Заглавие: Re: Гневът.. Пет Фев 19, 2010 12:42 am | |
| Като динамит съм...имам нужда само някой да ми запали фитила и няма огасяне... | |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Гневът.. Пет Фев 19, 2010 8:43 pm | |
| | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Гневът.. Пон Фев 22, 2010 11:54 pm | |
| Всички казват, че съм много избухлив.. Не знам, защо като не е вярно. Само 2 пъти избухнах и то беше, защото ме притиснаха супер яко, но това е дълга история. Предпочитам да прикрия всичко със усмивка. |
|
| |
Nanaho
Брой мнения : 668 Points : 674 Join date : 13.02.2010 Age : 30 Местожителство : Роза
| Заглавие: Re: Гневът.. Нед Фев 28, 2010 3:03 am | |
| Абе нее ли да се развикаш да излееш сичкия гняв не е работа не ми го хвали аз ако не повиша глас ако не ударя значи не съм себе си...пък и така по лесно ми минава | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Гневът.. Пон Мар 01, 2010 1:28 pm | |
| - Nanaho написа:
- Абе нее ли да се развикаш да излееш сичкия гняв не е работа не ми го хвали аз ако не повиша глас ако не ударя значи не съм себе си...пък и така по лесно ми минава
Да и като се развикаш на някой става по лошо, щото само продължава да се заяжда. После тръгваш да се биеш.. и става яко бой. Да, да всички сме пекани, ама не.. По-добре да му се хилнеш присмихливо на проблема и да обърнеш гръб и да си заминеш. Онзи/онази ще се почувства като пропаднал/а боклукджия/боклукджийка.. |
|
| |
???? Гост
| |
| |
???? Гост
| |
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Гневът.. Пон Мар 01, 2010 9:55 pm | |
| Кое не помага много ? Това че съм спокоен или това че като избухна и ИЗБУХВАМ ? |
|
| |
Nanaho
| Заглавие: Re: Гневът.. Пет Мар 05, 2010 2:08 am | |
| - Nimerion написа:
- Nanaho написа:
- Абе нее ли да се развикаш да излееш сичкия гняв не е работа не ми го хвали аз ако не повиша глас ако не ударя значи не съм себе си...пък и така по лесно ми минава
Да и като се развикаш на някой става по лошо, щото само продължава да се заяжда. После тръгваш да се биеш.. и става яко бой. Да, да всички сме пекани, ама не..
По-добре да му се хилнеш присмихливо на проблема и да обърнеш гръб и да си заминеш. Онзи/онази ще се почувства като пропаднал/а боклукджия/боклукджийка.. "Да, да всички сме пекани, ама не.." --> какво искаш да кажеш с това..? Просто ми е такъв характера..немога да се ухиля на някой когато ми иде да го обеся на червата му... Въпрос на мислене...не се правя на нещо което не съм... | |
|
| |
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Гневът.. Пет Мар 05, 2010 3:18 am | |
| Зависи кое ще натделее .. разумът или чувствата.... наистина е по добре човек да се прояви разум и да не налита на бой... но пък хората са различни... някой са по-спокойни докато други просто избухват ... | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Гневът.. Съб Мар 06, 2010 3:44 am | |
| - Nanaho написа:
- Nimerion написа:
- Nanaho написа:
Да и като се развикаш на някой става по лошо, щото само продължава да се заяжда. После тръгваш да се биеш.. и става яко бой. Да, да всички сме пекани, ама не..
По-добре да му се хилнеш присмихливо на проблема и да обърнеш гръб и да си заминеш. Онзи/онази ще се почувства като пропаднал/а боклукджия/боклукджийка.. "Да, да всички сме пекани, ама не.." --> какво искаш да кажеш с това..? Просто ми е такъв характера..немога да се ухиля на някой когато ми иде да го обеся на червата му... Въпрос на мислене...не се правя на нещо което не съм... Под всички сме пекани казвам, че е тъпо да се бием като няма за какво. Но всички го правим. А това за характера.. просто не е нужно да спорим. Има ситуации в които просто няма да искаш да се биеш само защото си ядосана. Психическия тормоз е много по болезнено отмъщение от 1 удър който се чувства по-малко от 15 секунди. Съжалявам, че те дразня просто преди известно време.. "скоро" и аз бях така, но осъзнах, че е много по трудно просто да удариш някой и да си мислиш, че проблема е свършил с малко сплашване. |
|
| |
Nanaho
| Заглавие: Re: Гневът.. Съб Мар 06, 2010 2:02 pm | |
| И въпреки това предпочитам до ударя.. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Гневът.. Нед Мар 07, 2010 12:24 am | |
| - Nanaho написа:
- И въпреки това предпочитам до ударя..
Тогава удъри някой от мое име когато те ядосат.. хах |
|
| |
Nanaho
| Заглавие: Re: Гневът.. Вто Мар 09, 2010 3:26 pm | |
| Нямаш никви проблеми... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Гневът.. | |
| |
|
| |
| Гневът.. | |
|