| Учителски изцепки | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Учителски изцепки Пон Яну 11, 2010 9:35 pm | |
| Тук пишете някой забавни реплики от някой час от учителите.. някакви прсоттии които са изцепвали по врем ена часа и така... Госпожа " Какъв ти е проблема бе детенце.. а? какво ми гледаш убувките" Госпожа " Ти ли МА ?! А? Я ела тук!" Госпожа "Да ви донеса ли КАМАСУТРА а?" Госпожа на ученичка " Танче... сега ще ти кажа нещо.... ти си много проста... как може така ? !" | |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Учителски изцепки Пон Фев 15, 2010 4:13 pm | |
| Учител по български!
-Господинее,може ли да отида до тоалетната? - ученика -Еми нз дали можеш.Можеш ли? - учителя -Ще ме пуснете ли да отида до тоалетната? - ученика -Въри В тоалетната,за ко ти е да стоиш ДО нея!... ___
-Моля те излез и затвори вратата от външната страна! | |
|
| |
beyond_birthday
Брой мнения : 276 Points : 278 Join date : 14.02.2010 Age : 30 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Учителски изцепки Пон Фев 15, 2010 5:41 pm | |
| -Госпожата по Физика- А Азиз е една коза с брада XD Госпожата: Къде се поражда магнитно поле? Ние: В магнити . Госпожата: Значи по вашата логика марсианците живеят само на Марс ;D -Госпожата по Немски- Затворете отворците ;Д -Госпожата по Биология- А сега запишете разстройство на клетката ;д -Госпожата по информатика: Ти защо имаш толкова мн отсъствия, а? Къде си била? -Аз: Емии ... тука.. и аз нз къде ;д Ама вас какво ви интересува? -Госпожата: Ама не ме гледай така да не дойда да ти направя косата като "Ела с мен в пещерата" -Аз: Госпожо поне ще си приличаме | |
|
| |
Nanaho
Брой мнения : 668 Points : 674 Join date : 13.02.2010 Age : 30 Местожителство : Роза
| Заглавие: Re: Учителски изцепки Пет Фев 26, 2010 8:34 pm | |
| 1.Госпожата по математика:Като добавим към едно положително число още едно положително става още по положително... 2.Господина по физика:Пишете точка 5....точица... | |
|
| |
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Учителски изцепки Сря Мар 24, 2010 6:50 pm | |
| Госпожата по физика: Надя давай.. изпитвам те. Надя:Ама госпожооо не съм учила неска.. Госпожата по физика: ама мен това не ме интересува Надя: ъъъ, ама дядо умря вчера затовааа... Госпожата по физика :а,добре ... значи ми кажи миналият урок дядоти беше жив тогава нали? Надя:аааа !! Госпожа недейте дее... аа..ъъ .. !! Вуйчо се възбуди (да поясна.. Дядото на надя не е починал , опит да се отърве просто ... )
Последната промяна е направена от Joker на Сря Мар 24, 2010 8:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Nightmare Модератор
Брой мнения : 320 Points : 333 Join date : 15.02.2010 Age : 27 Местожителство : Your nightmares
| Заглавие: Re: Учителски изцепки Сря Мар 24, 2010 8:16 pm | |
| Учител по ФКС : Абе ей педерас ( с извинение ) ти к`во влизаш тука , т`ва да не ти е Аврамов дом Госпожата по Бг : Абе идиоти такива как Пейо Яворов ще се е запознал с Дора Габе , бе и ти к`во ядеш тука , аз съм на един зврънчо , а тоя яде яя бегай от часа ми ?!
Госпожата по Мат : Абе вие сте много късогледи ,бе ? А ти к`во ми се усмихваш ? ЗАБРАНЯВАМ ДА СЕ УСМИХВАТЕ И ДА СЕ ХИЛИТЕ ИНАЧЕ ЩЕ ПРЕДЛОЖА ЦЕЛИЯ КЛАС ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ !!!!! | |
|
| |
beyond_birthday
Брой мнения : 276 Points : 278 Join date : 14.02.2010 Age : 30 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Учителски изцепки Чет Мар 25, 2010 4:30 pm | |
| Госпожата по Физика: Кво ме гледате като мумии от фараонска гробница, а? Госпожата по Гео: Млъкнете, ако не искате пак една светкавичка като миналия път! Аз:Млъкнете да говорите бе ! Госпожата по Гео: Запишете НТП. Аз: Е кво е тва бе госпожо?! .. ааа чакайте сетих се .. Налични Тутманици в Пирдоп .. хД Госпожата по Физика: Вижте какъв дълъг шнур Аз: | |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Учителски изцепки Чет Мар 25, 2010 10:08 pm | |
| Госпожа по Биология: Момчета...за др-я път искам да ми донесете за мастурбацията.Другия път искам мастурбация...ъъъ да не си помислите нещо сега? Не искам да ми демонстрирате хохохо | |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Учителски изцепки Съб Апр 03, 2010 11:11 pm | |
| Госпожата по НЕ: Нека да поясня сега, това не е човек, това Е мъж! хДДД ... Господина по НЕ: Ди бушонунген зинд капутиърт....
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Учителски изцепки | |
| |
|
| |
| Учителски изцепки | |
|