| Най-сексапилната част от женското тяло... | |
|
+4S."Ghost" R. Wicked Nanaho Nipper 8 posters |
Най-сексапилната част от женското тяло... | Гърди | | 27% | [ 10 ] | Лице | | 3% | [ 1 ] | Коремче | | 3% | [ 1 ] | Коса | | 0% | [ 0 ] | Дупе | | 11% | [ 4 ] | Pussy | | 24% | [ 9 ] | Всичко | | 32% | [ 12 ] |
| Общо гласове : 37 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Най-сексапилната част от женското тяло... Нед Фев 28, 2010 12:23 am | |
| Коя е най-сексапилната част от едно хентай момиче ?
Последната промяна е направена от Joker на Нед Мар 14, 2010 5:18 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
???? Гост
| |
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Нед Мар 14, 2010 4:24 am | |
| |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Нед Мар 14, 2010 4:44 am | |
| говорим за хентай |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Нед Мар 14, 2010 10:21 am | |
| - Zaraki Kenpachi написа:
- говорим за хентай
Това беше егати безсмислената забележка.. Сериозно.. в хентай се опитват да изпипат всички черти на женското тяло. Правят го да изглежда възможно най реално в повечето случаи. Но пак оставам със същото мнение.. гърдите не са всичко. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Нед Мар 14, 2010 11:36 am | |
| Кой е казал че гърдите са всичко ? Ако си поотвориш малко очичките ще видиш какво съм писал в първият ми пост и ще спреш да се самонавиваш. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Нед Мар 14, 2010 12:46 pm | |
| - Zaraki Kenpachi написа:
- Кой е казал че гърдите са всичко ?
Ако си поотвориш малко очичките ще видиш какво съм писал в първият ми пост и ще спреш да се самонавиваш. да.. аз се самонавивам.. Ти просто не ме разбра. |
|
| |
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Нед Мар 14, 2010 6:12 pm | |
| Коремчето слaдко коремче.. мекичко.. *doh* | |
|
| |
Nanaho
Брой мнения : 668 Points : 674 Join date : 13.02.2010 Age : 30 Местожителство : Роза
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Пет Мар 19, 2010 1:11 am | |
| Все още не съм станала лесбийка ама като стана сще ви кажа...ьахьахьха [Joker не се засягай ьхахьха] | |
|
| |
Nipper Администратор
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Пет Мар 19, 2010 1:36 am | |
| - Nanaho написа:
- Все още не съм станала лесбийка ама като стана сще ви кажа...ьахьахьха
[Joker не се засягай ьхахьха] А...аа??wa? Аз не си падам по момичета... *doh* такова впечатление ли правя... xD | |
|
| |
Wicked
Брой мнения : 176 Points : 179 Join date : 21.03.2010 Age : 29 Местожителство : BapHa
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Съб Мар 27, 2010 9:15 pm | |
| Цици | |
|
| |
S."Ghost" R.
Брой мнения : 3 Points : 3 Join date : 08.04.2010
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Чет Апр 08, 2010 11:05 am | |
| Трябва да си луд,ако първо не погледнеш циците й!
| |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Чет Апр 08, 2010 9:41 pm | |
| Окей уе...аз съм ъмм... би сексуална и не гледам първо циците! Попринцип всичко е важно,шото може др-то да и е добре ама ханша и да е мн тесен и няа изгл мн добре...или пък да няа талия и т.н. Но аз сякаш най-хар коремчето и дупето...а и първо по тях се загл. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Нед Юли 11, 2010 1:17 am | |
| - S."Ghost" R. написа:
Трябва да си луд,ако първо не погледнеш циците й!
Аз съм луд.. За това гледам момичето в лицето най-вероятно.. |
|
| |
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Нед Юли 11, 2010 6:44 pm | |
| Хмм... май първо на краката ми се спира погледът (преценявам конкуренцията xD ) . Но по принцип не се заглеждам много в хората по улиците, защото съм адски отвеяна като вървя xD~~ А като се запознавам/говоря си с някого го преценявам по това, което казва и как се държи, а не по това как изглежда. А що се отнася до хентай - не мога да преценя (там г/д всички са добре нарисувани) и все пак - Боже! Те всички мацки ги правят с огромни цици, които ти се навират от монитора право в очите! Чак ме дразнят - прекалено огромни са! /Това ест е женско мнение! :D / | |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Нед Юли 11, 2010 8:50 pm | |
| Чакайте бе къде стигнахте до истински хора о.о - Nipper написа:
- Коя е най-сексапилната част от едно хентай момиче ?
Тъ, аз гласувам "всичко", няма нещо, по което да се заглеждам най-много. | |
|
| |
Ronrinesu
Брой мнения : 74 Points : 74 Join date : 31.07.2010 Age : 30 Местожителство : Градът на липите
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... Съб Юли 31, 2010 8:48 pm | |
| Още едно женско мнение. Тъй като не си падам по цици в стил дойна крава ще кажа краката. Правят с ги адски готини крака всичките. XD | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Най-сексапилната част от женското тяло... | |
| |
|
| |
| Най-сексапилната част от женското тяло... | |
|