| Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. Нед Фев 28, 2010 12:55 am | |
| Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински, кои ще бъдат те ?.. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. Съб Мар 13, 2010 3:40 pm | |
| |
|
| |
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. Съб Мар 13, 2010 4:48 pm | |
| - Nimerion написа:
- От хентай?
От което и да е аниме.. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. Съб Мар 13, 2010 7:55 pm | |
| Faye Valentine - Cowboy Bebop Matsumoto Rangiku - Bleach Yoko - Tengen Toppa Gurren Lagann |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. Нед Мар 14, 2010 1:33 am | |
| Momo Hinamori - Защото е мила и като те опознае ти става все по вярна. Вярва само в човекът, който и е помагал и е правил неща за нея в живота. С други думи.. поне ще знам, че ми е вярна както аз на нея.. Mio Akiyama - всичко ни е общо, само, че тя е момиче и има голям страх от всичко, а аз съм момче и нямам много страх.. Hirasawa Yui - Защото е сладка, глупава и забавна. Можеби ще е доста забавно с нея.. ама не знам.. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. Нед Мар 14, 2010 2:31 am | |
| |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. Нед Мар 14, 2010 4:21 am | |
| |
|
| |
Wicked
Брой мнения : 176 Points : 179 Join date : 21.03.2010 Age : 29 Местожителство : BapHa
| Заглавие: Re: Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. Съб Мар 27, 2010 9:21 pm | |
| Matsumoto Rangiku (Bleach) Lucy (Elfen Lied) Yoko - (Tengen Toppa Gurren Lagann) | |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. Вто Авг 24, 2010 2:43 pm | |
| Alice (Pandora Hearts) - мии защотоо... сладка е ии ми е забавна и не е някаква глезла.Ии малко ми напомня на един човек.. Senjougahara Hitagi (Bakemonogatari) - брутална, извратена хд Държи се твърдо дори и гаджето и да е премазано или изкормено и както каза Bro: "Това момиче е подвижна книжарница.Къде ги скрива всичките тея работи?" Osaki Nana - ами просто е готина пънкарка хд характера и ме кефи мн ии отново защото не е някоя лигла xd | |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. Сря Авг 25, 2010 11:30 pm | |
| Hmm... 3, Let see :
Alice (Pandora Hearts) - a cute chibi ;3
Asuka Langley Soryu (Neon Genesis Evangelion) - cute, leaving int the moment, not waisting time, little stupid but really sexy xD
Yomi Isayama (Ga-Rei - Zero) - smart & beautiful | |
|
| |
Umbrakinetic
Брой мнения : 126 Points : 133 Join date : 26.09.2010 Age : 30 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. Пет Окт 22, 2010 5:32 am | |
| Ама чакай ся, какъв вид връзка ще имам с тия 3те? В смисъл само ще се съвкупляваме или за по-дълго? Уточнявайте! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. | |
| |
|
| |
| Ако можехте да имате 3 момичета, които не са истински.. | |
|