-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’-

- We have a chance even at the bottom -

ИндексИндекс  PortalPortal  FriendsFriends  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

"Розови" фантазии

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Nipper
Администратор
Администратор
Nipper

Брой мнения : 1623
Местожителство : Пловдив

"Розови" фантазии Empty
ПисанеЗаглавие: "Розови" фантазии   "Розови" фантазии Icon_minitimeНед Мар 07, 2010 12:21 am

Споделете какво искате да " правите " , къде , как , с какво или с кой , с колко и тн.
Върнете се в началото Go down
https://animelovers.bulgarianforum.net
Nanaho

Nanaho

Брой мнения : 668
Местожителство : Роза

"Розови" фантазии Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Розови" фантазии   "Розови" фантазии Icon_minitimeНед Мар 07, 2010 3:28 am

It`s embarrasing..haha
????
Гост

"Розови" фантазии Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Розови" фантазии   "Розови" фантазии Icon_minitimeНед Мар 14, 2010 1:37 am

Май никой не иска да казва.. 25
????
Гост

"Розови" фантазии Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Розови" фантазии   "Розови" фантазии Icon_minitimeНед Мар 14, 2010 2:21 am

Никога не съм се замислял над определен момент от моѝте фантазий който бих искал да пресъздам.
Може би да го правя на нестандартно място, или да пробвам нещо различно от типа изтезание,"изнасилване", завързване, робство... все неща който неможеш да опиташ просто ей така.. а с някой който е готов да изпробва нови неща.
????
Гост

"Розови" фантазии Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Розови" фантазии   "Розови" фантазии Icon_minitimeНед Мар 14, 2010 10:26 am

Zaraki Kenpachi написа:
Никога не съм се замислял над определен момент от моѝте фантазий който бих искал да пресъздам.
Може би да го правя на нестандартно място, или да пробвам нещо различно от типа изтезание,"изнасилване", завързване, робство... все неща който неможеш да опиташ просто ей така.. а с някой който е готов да изпробва нови неща.

Като малък мислех, че фетиш е заболяване на хората, което ги кара да правят тъпи неща.
Но когато се позаинтересувах, това било просто начин за разнообразие при хората да задоволят нуждите си. lol!

Мнях колко съм начетен само.. чак искам да се ударя.

Колкото до мен..
Винаги съм си мислел, че някой ден ако имам сексуален живот бих го превърнал във по костюмарско..

Като например.. не всеки ден се случва приятелката да е облачена като аниме героиня или като снежанка за бъдни вечер или др.. 990 990
Nanaho

Nanaho

"Розови" фантазии Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Розови" фантазии   "Розови" фантазии Icon_minitimeПет Мар 19, 2010 1:13 am

Най-много мразя да вида мед.сестри учителки...жената котка снежанки и тем подобни глупости или ученички .. АААаАаАаА Ужас..ьхахьаххь
А за розови фантазии ми деазнам не съм се замисляла аз постоянно ми се въртят неща из главата немога да уловя всяко едно
????
Гост

"Розови" фантазии Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Розови" фантазии   "Розови" фантазии Icon_minitimeСъб Мар 20, 2010 1:13 am

Nanaho написа:
Най-много мразя да вида мед.сестри учителки...жената котка снежанки и тем подобни глупости или ученички .. АААаАаАаА Ужас..ьхахьаххь
А за розови фантазии ми деазнам не съм се замисляла аз постоянно ми се въртят неща из главата немога да уловя всяко едно

Не мога да разбера какво толкова те е нервят..
Все едно ти ще спиш с тях или ти ще се обличаш така.. 21
Nanaho

Nanaho

"Розови" фантазии Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Розови" фантазии   "Розови" фантазии Icon_minitimeСъб Мар 20, 2010 12:59 pm

Изказвам мнение бе човек неможе ли...
????
Гост

"Розови" фантазии Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Розови" фантазии   "Розови" фантазии Icon_minitimeНед Мар 21, 2010 5:07 am

Nanaho написа:
Изказвам мнение бе човек неможе ли...

Че какво толков съм казал.. само се чудя..
Не ти забранявах.. 21
XParadiseXx

XParadiseXx

Брой мнения : 941
Местожителство : † Crowded place - Hell †

"Розови" фантазии Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Розови" фантазии   "Розови" фантазии Icon_minitimeВто Авг 24, 2010 2:22 pm

Майк иска да ебе Снежанка 990 Заплювам си Дарт Вейдър... бзк се.. Такива фантазии мн хд Относно фетишите... доведете ми мъж облечен в хакама и не знаете какво ще му причиня kiss play 990
Wicked

Брой мнения : 176
Местожителство : BapHa

"Розови" фантазии Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Розови" фантазии   "Розови" фантазии Icon_minitimeСря Сеп 01, 2010 5:18 pm

Всъщност не съм се замислял. dunno
Ecchi-san

Ecchi-san

Брой мнения : 628
Местожителство : Пловдив

"Розови" фантазии Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Розови" фантазии   "Розови" фантазии Icon_minitimeЧет Сеп 02, 2010 8:03 pm

Бих пробвала почти всичко възможно xD Обичам да експериментирам просто хР
Иначе като цяло имам доста, ама ся за нещо по-специално не се сещам, но точно в момента бих го направила някъде на открито и леко страшно място за повече адреналин, знам ли 990 ^^
Sponsored content

"Розови" фантазии Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Розови" фантазии   "Розови" фантазии Icon_minitime

"Розови" фантазии
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» "Наследството" (Ерагон, Първородният, Брисингр...)
» "Аниметата не са ли за деца?"Как ще реагирате?
» Ако бяхте "шефчето" за един ден...
» "Седмица на свободният ранг."

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’- :: Хентай зона :: Хентай +18-
Идете на: