| Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? | |
|
+6Sanji Ecchi-san XParadiseXx Nipper Eαrl Phαntømhive Nanaho 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| Заглавие: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Чет Мар 11, 2010 3:20 am | |
| Е? |
|
| |
Nanaho
Брой мнения : 668 Points : 674 Join date : 13.02.2010 Age : 30 Местожителство : Роза
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Чет Мар 11, 2010 1:55 pm | |
| Мда... за...абе точно имена незнам ама има манги за който си струва...ама където съм аз няма как да си намеря и да си купя.. | |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Пет Апр 02, 2010 2:24 pm | |
| Ест, че бих дала пари =) Бих си взела Kuroshitsuji и D.Gray-man като за началото, като ги изчетях наново сигурно щях да си търся нещо подобно, но понеже все още не съм намерила магазин в България сигурно няма да стига до там, че да чета манга на хартия =(( | |
|
| |
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Пет Апр 02, 2010 5:28 pm | |
| - Cloud написа:
- Ест, че бих дала пари =) Бих си взела Kuroshitsuji и D.Gray-man като за началото, като ги изчетях наново сигурно щях да си търся нещо подобно, но понеже все още не съм намерила магазин в България сигурно няма да стига до там, че да чета манга на хартия =((
Е,има магазини но само в някои градове и то по 2-3 . (не че имат много манга в тях) :) | |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Пет Апр 02, 2010 11:00 pm | |
| - Joker написа:
- Cloud написа:
- Ест, че бих дала пари =) Бих си взела Kuroshitsuji и D.Gray-man като за началото, като ги изчетях наново сигурно щях да си търся нещо подобно, но понеже все още не съм намерила магазин в България сигурно няма да стига до там, че да чета манга на хартия =((
Е,има магазини но само в някои градове и то по 2-3 . (не че имат много манга в тях) :) Предполагах, че може да име някъде, но както казах - все още не съм ги открила и сигурно няма и да успея... | |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Съб Апр 03, 2010 6:14 pm | |
| Бих си купила xD достатъчно е да ми харесва мангата.Даже наскоро [то ко наскоро,преди 1 месец] си купих Любовен квадрат и двете части ^^ | |
|
| |
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Нед Май 02, 2010 12:36 pm | |
| Ест, че бих дала и дори съм го правила. Взех си първите 3 броя на SHOGUN, ноо после изостанах .. Не ме грабна чак толкова много и то може би заради личната ми нагласа предвид факта, че 80% от мангата там е френска (Нищо против французите, ноо искам истинска японска манга!). | |
|
| |
Sanji
Брой мнения : 282 Points : 308 Join date : 13.02.2010
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Съб Юли 10, 2010 5:06 pm | |
| За ся съм си копувал само 5 и 6-ти Волум на One Piece , Любовен Квадрат и Лукс. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Пон Юли 12, 2010 7:56 am | |
| - Sanji написа:
- За ся съм си копувал само 5 и 6-ти Волум на One Piece , Любовен Квадрат и Лукс.
6-ти не е ли на Добата? |
|
| |
Sanji
Брой мнения : 282 Points : 308 Join date : 13.02.2010
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Пон Юли 12, 2010 4:32 pm | |
| Да,и той има 6-ти брой.. Ама той има 9 волума... | |
|
| |
Ronrinesu
Брой мнения : 74 Points : 74 Join date : 31.07.2010 Age : 30 Местожителство : Градът на липите
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Съб Юли 31, 2010 10:25 pm | |
| Дала съм доста пари за манга. Имам Шогун до 12-и брой, Шин, Любовните квадрати и Дистопия, за която просто бях готова да убия. Имам том на на Наруто на английски, том на Тетрадката на френски (купена от Швейцария), X-blade 1-и том и том на Блийч на италиански (купени от Италия). Бях казала, че където и да отида в чужбина ще си купувам по том манга. А най-тъпото е, че там са толкова евтини... В Италия си я взех за 4 евро. | |
|
| |
Elentarry
Брой мнения : 32 Points : 32 Join date : 21.12.2010 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Вто Дек 21, 2010 9:59 pm | |
| Само да можех да се докопам до мангата на Хелсинг... Всъщност не само до нея,не е нужно да ми е супер любима мангата,стига да ми е интересна си давам парите за баничка и бозица без да мисля въобще | |
|
| |
Hammy
Брой мнения : 94 Points : 98 Join date : 31.01.2011 Age : 28 Местожителство : Анкх-Морпорк
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Пон Яну 31, 2011 7:37 pm | |
| Ще дам, но никъде не намирам хД Засега имам само vol. 1 Peach Fuzz LOL Искааам Нурамаго >__< И Блийч. И Хатенко Юги. Ама няма. | |
|
| |
Slain
Брой мнения : 291 Points : 511 Join date : 17.01.2011 Age : 29
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? Сря Фев 09, 2011 2:56 pm | |
| Какъв фен съм, ако бих казала, че няма да дам пари. Ще дам ест, бих си взела доста манги, които за съжаление няма да си намеря тук. Последно си купих Шогун. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? | |
| |
|
| |
| Бихте ли дали пари за манга и ако да за коя? | |
|