| Наркотици | |
|
+5Sanji gangsterkata__ Nanaho Nightmare Nipper 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Наркотици Пет Мар 12, 2010 8:23 pm | |
| Мнението ви за наркотиците... обсъждай те всичко свързано с тях.. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Наркотици Пет Мар 12, 2010 9:28 pm | |
| |
|
| |
Nightmare Модератор
Брой мнения : 320 Points : 333 Join date : 15.02.2010 Age : 27 Местожителство : Your nightmares
| Заглавие: Re: Наркотици Пет Мар 12, 2010 10:11 pm | |
| Наркотиците са едни от най-гадните неща на земята ... Аз незнам за какво им треа на хората да се тровят с т`ва хем вредят на тях хем на останалите | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Наркотици Пет Мар 12, 2010 10:37 pm | |
| Как вредят на останалите немога да разбера ? Нима пушачите не вредят на околните ? |
|
| |
Nanaho
Брой мнения : 668 Points : 674 Join date : 13.02.2010 Age : 30 Местожителство : Роза
| Заглавие: Re: Наркотици Съб Мар 13, 2010 3:14 am | |
| И какво е това пристрастяване към цигари и наркотици немога да разбера... като земат да се вманиячат "ох немога немога" каква наслада може да ти прави не знам... че чак и да неможеш..шантав народ. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Наркотици Съб Мар 13, 2010 5:51 am | |
| За наркотици разбирам да се престрастяват хората, ама цигари... За бога всичко им е в главата.. Докато наркотиците наистина явно имат много силен ефект над тялото и някои хора се радват. Та.. всичко е наркотик, когато го употребяваш непрекъснато и като станеш в един момент зависим. Макар, че не пуша съм пробвал цигари, веднъж и трева си позволих да пробвам. Но това е моята граница. Не ми харесва и не искам да си нацакам живота и да свърша в някоя канализация. |
|
| |
gangsterkata__
Брой мнения : 17 Points : 17 Join date : 21.03.2010 Age : 29 Местожителство : Русия`
| Заглавие: Re: Наркотици Нед Мар 28, 2010 11:55 am | |
| - Nimerion написа:
- За наркотици разбирам да се престрастяват хората, ама цигари...
За бога всичко им е в главата.. Докато наркотиците наистина явно имат много силен ефект над тялото и някои хора се радват.
Та.. всичко е наркотик, когато го употребяваш непрекъснато и като станеш в един момент зависим.
Макар, че не пуша съм пробвал цигари, веднъж и трева си позволих да пробвам. Но това е моята граница. Не ми харесва и не искам да си нацакам живота и да свърша в някоя канализация. да. да даваш пари за да се тровиш.....Ненормална работа пффф освен това на кутиите си пише с големи букви - пушенето убива,пушенето води до рак Не, нема братче всеки лапнал цигарата и вече голям кеф. | |
|
| |
Sanji
Брой мнения : 282 Points : 308 Join date : 13.02.2010
| Заглавие: Re: Наркотици Пет Апр 02, 2010 9:47 pm | |
| Наркотици...мисля че всички знаят че тва са боклуци. Птосто до колкот съм чувал,дозите са супер скъпи и треа употребяваш редовно... Пристрастяване,пари,тровене и болести.Още повече че в много случаи наркоманите ползват една и съща игла,и мн подобни..това е още по-опасно...Спин и други такива. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Наркотици Съб Апр 03, 2010 1:39 pm | |
| - MrSayenMan написа:
- Наркотици...мисля че всички знаят че тва са боклуци.
Птосто до колкот съм чувал,дозите са супер скъпи и треа употребяваш редовно... Пристрастяване,пари,тровене и болести.Още повече че в много случаи наркоманите ползват една и съща игла,и мн подобни..това е още по-опасно...Спин и други такива. Наркотиците не са боклуци а лекарства които употребяваме когато сме болни. Когато възприемаш прекалено много витамин Це напимер.. ставаш зависим от витамин Це.. Ако не възприемаш витамин Це си неразположен и се чувстваш зле и когато най малко очакваш следва удърна доза или рак. Това с иглите е напълно вярно, но да не говорим, че хероин и морфин се използват за стабилизиране на кръвното налягане и отпускане, докато наркоманите ги ползват за фън и ето ти наркотик. Кока колата разяжда зъбите и стобаха. Води до язва но не спираме да я пием.. защо ли? |
|
| |
Wicked
Брой мнения : 176 Points : 179 Join date : 21.03.2010 Age : 29 Местожителство : BapHa
| Заглавие: Re: Наркотици Вто Фев 22, 2011 10:43 pm | |
| Марихуана само употребявам на месеца 4-5 пъти друг вид наркотик не съм опитвал и няма да опитам. ;]
| |
|
| |
Nimerion
Брой мнения : 22 Points : 37 Join date : 22.11.2010
| Заглавие: Re: Наркотици Пон Фев 28, 2011 9:45 pm | |
| Марихуаната става наркотик, когато се пристрастиш. | |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Наркотици Сря Мар 02, 2011 6:00 pm | |
| - Wicked написа:
- Марихуана само употребявам на месеца 4-5 пъти друг вид наркотик не съм опитвал и няма да опитам. ;]
Всички така казват. Но с едно започнеш ли и през другите ще минеш... | |
|
| |
Umbrakinetic
Брой мнения : 126 Points : 133 Join date : 26.09.2010 Age : 30 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Наркотици Сря Мар 02, 2011 8:09 pm | |
| Не. Даже цигари не пуша. [lie]Аз съм примерен гражданин.[/lie] | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Наркотици | |
| |
|
| |
| Наркотици | |
|