-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’-

- We have a chance even at the bottom -

ИндексИндекс  PortalPortal  FriendsFriends  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Пушенето и пушачите

Go down 
+4
XParadiseXx
Eαrl Phαntømhive
Sanji
Nipper
8 posters
АвторСъобщение
Nipper
Администратор
Администратор
Nipper

Брой мнения : 1623
Местожителство : Пловдив

Пушенето и пушачите Empty
ПисанеЗаглавие: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeНед Мар 28, 2010 2:41 pm

Мнението ви за цигарите,пушенето,пушачите и т.н. обсъждайте Пушенето и пушачите 202598
Върнете се в началото Go down
https://animelovers.bulgarianforum.net
Sanji

Sanji

Брой мнения : 282

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeПет Апр 02, 2010 9:44 pm

Ми лично за мен това е пълна простотия...
Такам,пушачите умират средно 10 години по-рано,от непушачите.Една кутия цигари струва оклоло 5 лева.
С тези пари ще си купиш нещо по-яко...А и в организма се натрупва катран,и мн други отрови.Дори пушекът влиае върху околните.Изключително вреден порок.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeСъб Апр 03, 2010 1:43 pm

Нямам нищо против пушенето и пушачите.
То си е за човека..
Стига аз да не пуша другото не ме интересува.
Та глупостите за 10 години о малко живот не ги слушайте..
Ако някой пуши от малък/ малка ще има по често срещани кожни и дихателни заболявания през живота си.

Едни от тях са рак на кожата, астма, затъпяване, висохо кръвно, висока температура, малко енергия и други.
Но ако спрът цигарите, когато и да е ще се оправят за поне 10 години.
Цигарите са нищо смъртоностно, нито пък полезно.. цигарите просто влияят на мозъка грешно и хората които пушат си вадят грешни изводи..
Eαrl Phαntømhive
Admin.
Admin.
Eαrl Phαntømhive

Брой мнения : 1126
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeСъб Апр 03, 2010 2:11 pm

Еми, дразнят, дима ме задушава, въпреки, че съм пушила и знам какво продължавам да се дразня от глупавият дим...Странни са ми хората, които не могат да ги спрат, какво му е толкова трудното? Цигарите наистина са вредни за организма, но са най-вредни за тинейджъри, защото при някой забавят растежа и има голям шанс да си останеш минионче хД А бе има и една леко добра странна - цигарите са сигурен начин да отслабнеш (и ако ги откажеш - да недебелееш).
http://www.last.fm/user/silber__
Nipper
Администратор
Администратор
Nipper

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeСъб Апр 03, 2010 7:02 pm

Cloud написа:
Еми, дразнят, дима ме задушава, въпреки, че съм пушила и знам какво продължавам да се дразня от глупавият дим...Странни са ми хората, които не могат да ги спрат, какво му е толкова трудното? Цигарите наистина са вредни за организма, но са най-вредни за тинейджъри, защото при някой забавят растежа и има голям шанс да си останеш минионче хД А бе има и една леко добра странна - цигарите са сигурен начин да отслабнеш (и ако ги откажеш - да недебелееш).

Мм да... но зависи от самият човек ако е прпушил от скоро за него/нея не би било толкова трудно да ги откаже,но ако е пушач от 3-4 години тогава е трудно.. пристрастяват се. Относно отслабването и дебелеенето да това е вярно,все пак цигарите обиват апетита,а в момента в който откажат цигарите пушачите качват от 8 до 12 кг.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeСъб Апр 03, 2010 7:52 pm

Joker написа:
Cloud написа:

Мм да... но зависи от самият човек ако е прпушил от скоро за него/нея не би било толкова трудно да ги откаже,но ако е пушач от 3-4 години тогава е трудно.. пристрастяват се. Относно отслабването и дебелеенето да това е вярно,все пак цигарите обиват апетита,а в момента в който откажат цигарите пушачите качват от 8 до 12 кг.

А да качиш 8 кг лошо ли е? 990
Nipper
Администратор
Администратор
Nipper

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeСъб Апр 03, 2010 8:11 pm

Зависи колко е слаб въпросният човек Пушенето и пушачите 436882
XParadiseXx

XParadiseXx

Брой мнения : 941
Местожителство : † Crowded place - Hell †

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeСъб Апр 03, 2010 8:53 pm

Аз попринцип не пуша.Само когато съм на кафе с фр и всички са запалили и ако ми предложат...чак тогава xD Само да им пр компания.Ама повече от две не изпушвам и то slim в месеца един път 990 А иначе мн се дразня от една моя фр,която е пушачка и майка и в началото на всяка седмица и дава пари[10 лв.] за да има като е на даскало и тя ги дава за цигари.А майка и работи,издържа семейството...грижи се за болната и баба...за всичко...понеже ъм..баща и е починал...,а тая кухата да вземе да харчи парите които и е дала за цигари.Как не я е срам не мога да разбера.А пък преди седмица излязох няколко пъти с една стара фр с която не бях изл отдавна и тя да почне да краде цигарите на баща ми! Първо по една/две,а после изглежда са и хар ли,шото тати си ги купува от чужбина и такива в бг няа и му открадна цяла кутия.После той беше бесен и ходи да се разпрая с нея.Ей т'ва не хар в пушачите...готови са на всичко само и само да си имат цигари.
Nipper
Администратор
Администратор
Nipper

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeСъб Апр 03, 2010 9:15 pm

XParadiseXx написа:
Аз попринцип не пуша.Само когато съм на кафе с фр и всички са запалили и ако ми предложат...чак тогава xD Само да им пр компания.Ама повече от две не изпушвам и то slim в месеца един път 990 А иначе мн се дразня от една моя фр,която е пушачка и майка и в началото на всяка седмица и дава пари[10 лв.] за да има като е на даскало и тя ги дава за цигари.А майка и работи,издържа семейството...грижи се за болната и баба...за всичко...понеже ъм..баща и е починал...,а тая кухата да вземе да харчи парите които и е дала за цигари.Как не я е срам не мога да разбера.А пък преди седмица излязох няколко пъти с една стара фр с която не бях изл отдавна и тя да почне да краде цигарите на баща ми! Първо по една/две,а после изглежда са и хар ли,шото тати си ги купува от чужбина и такива в бг няа и му открадна цяла кутия.После той беше бесен и ходи да се разпрая с нея.Ей т'ва не хар в пушачите...готови са на всичко само и само да си имат цигари.

Лол !! Има ги всякакви хора...
Eαrl Phαntømhive
Admin.
Admin.
Eαrl Phαntømhive

Брой мнения : 1126
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeСъб Апр 03, 2010 9:21 pm

Joker написа:
Cloud написа:

Еми, аз пуших 2 години и то доста активно, но лесно можех без цигари... Първата година мязах на мъртвец след лятото, доста бях отслабнала хДД

Nimerion написа:
А да качиш 8 кг лошо ли е? 990

Ако не си бил от най-слабите и качиш 8кг не е чак толкова добре. Пък да не говорим, че е вредно и за организма до някъде.
http://www.last.fm/user/silber__
Wicked

Брой мнения : 176
Местожителство : BapHa

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeНед Апр 11, 2010 8:47 am

Зависи с кого и каде съм
Ecchi-san

Ecchi-san

Брой мнения : 628

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeНед Май 02, 2010 4:20 pm

Не обичам цигарите, не обичам и да пуша, а най-малко обичам дима (макар че ме кефи аромата на незапаления тютюн). Но не е като да не пуша въобще - можеби 3-4 пъти годишно и главно по купони или ако съм свръх ядосана, защото цигарите ми действат доста опияняващо хР
Иначе нямам против пушачите - тяхна си работа какво ще правят със себе си, но лично за мен е адската глупост да даваш системно тооолкова пари за цигари (вместо за нещо къде къде по-яко) (:
Ronrinesu

Ronrinesu

Брой мнения : 74
Местожителство : Градът на липите

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeСъб Юли 31, 2010 6:38 pm

Никога не съм пушила, никой в моето семейство не е пушил. Нямам абсолютно никакво намерение да пропушвам. Още повече, че си мисля, че имам някаква алергия и когато някой пуши край мен се задушавам. Отвратително е просто някой нахалник да застане срещу теб и да си изпуска дима от цигарата точно срещу теб. Зимата точно поради тази причина в заведения не стъпвам, защото вместо да ги гонят навън смотаните пушачи ги оставят да окъдят цялата сграда и да тровят останалите. Още повече, че цигарите хич не са евтини и с тези пари, които ще ги дам за цигари един чесец мога да си купя нещо стойностно. Който иска да си пуши, само не у нас, или някъде около мен, защото като подивея тава лошо.
http://forest-goddess.deviantart.com/
ro6li4ka

Брой мнения : 1

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitimeПон Сеп 06, 2010 11:07 pm

Ми то и аз непуш попринцип. Пробутвали са ми около четири пъти цигара и само веднъж съм изпушвала цяла. Попринцип нехаресвам пушенето и несмятам да ставам пушач нито ми се харчат пари нито удоволствие ми доставя.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Пушенето и пушачите   Пушенето и пушачите Icon_minitime

Пушенето и пушачите
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’- :: Развлечения :: Aла-бала :: Втора говорилня-
Идете на: