Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Toradora! Съб Май 01, 2010 12:59 am | |
| Type: TV Episodes: 25 Status: Finished Airing Aired: Oct 1, 2008 to Mar 25, 2009 Producers: NIS America, Inc., J.C. Staff, GENCO Genres: Comedy, Romance, School, Slice of Life Duration: 24 min. per episode Rating: PG-13 - Teens 13 or older It’s a new school year and Ryuuji Takasu discovers not only is he in the same class as his best friend, Yusaku Kitamura, but also Minori Kukshieda whom he's had an undisclosed crush on for quite some time. Along with Kitamura and Minori is Minori's best friend, the “Palmtop Tiger”, tiny Taiga Aisaka whom, despite her small stature, takes nothing from nobody. (When unflattering pictures of her in a bathing suit were circulated, “Of course, I made it rain blood in the photography club.”) Taiga is secretly in love with Kitamura and she and Ryuuji, despite an oil and water relationship, agree to mutually support each other in their quests for their heart’s desire. | |
|
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Toradora! Нед Май 02, 2010 12:50 am | |
| В списъка ми е и мн искам да го почна, ама в момента следя 11 анимета и 11 манги ии -_-" xD | |
|
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Toradora! Нед Май 02, 2010 10:27 am | |
| Анимето става, но честно казано е вариант на Zero no Tsukaima без магиите и с малко повече лигня. Супер много прилики има, но иначе беше интересно... до 20епизод. После с това женен си развалих кефа. История - 8/10; Музика - 10/10 въпреки, че беше лигава ми хареса; Арт - 10/10 доста добър; Герои - 10/10 ето тук идва една разлика с Zero no Tsukaima и това е вътрешният свят на геройте, който е показан доста по-добре, Тайга колкото и да приличаше и по характер, и като гръдна големина, и като височина на Луис си личеше, че не са еднакви, по-простата причина, че когато Тайга осъзна чувствата си я нямаше този постоянен и глупав тормоз над другата половинка. И краят си беше добър, в последните епове доста се объркаха нещата, но всичко свършва щастливо (както почти винаги хД) | |
|
Umbrakinetic
Брой мнения : 126 Points : 133 Join date : 26.09.2010 Age : 30 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Toradora! Сря Сеп 29, 2010 10:58 am | |
| Не ме грабна много, но си беше хубаво.Музиката също беше хубава.Давам му 7/10, защото имам някакъв афинитет към по-малки момичета. (Не, не съм педофил, имах предвид физически!) | |
|