1.Как се казваш? Божидара,но ми викат Боби или Бо
2.Рожденна дата?18.04.1994
3.От къде си?Бургас
4.Любим цвят?черен,лилав,червен
5.Какво харесваш в себе си?все още не знам...
6.Какво не харесваш в себе си?външния вид
7.Имаш ли брат или сестра?да-сестра
8.Домашни любимци?да-риби
9.Любима група? Thousand Foot Krutch и още много други,но главно тази
10.Любим певец/певица? Тревър МакНеван
11.Любим актьор/актриса?Сара Мишел Гелар и мн др
12.Любим стил музика?рок метъл джи рок джи поп пост харкор метълкор християнски рок хард рок емокор
13.Имаш ли хобита? Ако да сподели, какви са...рисуване спане мързелуване такиа глупости хД
14.Спортуваш ли?Ако да ,какво ?да-гребане с лъжица и 50 метра вита баница шампион съм по мързел
15.А обичаш ли да спортуваш?ами баш да спортувам упорито не ама за забавата да хД
16.Какво мислиш за себе си като цяло?развалина прецакана от живота във всякакви отношения ...въпреки това до скоро бях страшно спокоен човек и все още съм така но отвреме навреме откачам и изпадам в депресии (майка ми каза че ако продължавам така ще ми потърси психолог)няма нищо друго на света на което да държа толкова много както на приятелите и семейството си...както забелязахте вече не пиша препинателни знаци поне там където трябва де не че не знам просто ме мързи
17.Какво мислиш за приятелството?най-ценното нещо на света ако е истинско трябва да го пазиш с цената на живота си добрите приятели са тези които те правят човек
18.Би ли сменил родителите си?не
19.Какво е мнението ти за омразата?хубаво но и в същото време много лошо нещо понякога това че мразя ме държи жива
20.Би ли искал да не се бе раждал?по принцип да
21.Имаш ли девиз? Ако да сподели го.за сега нямам но кат си измисля ще споделя хД
22.Цел в живота?Япония
23.Какво обичаш да си хапваш най-често?пържени картофи и сладки
24.Мнението ти за предателството?глупава постъпка с много лоши последици...
25.Нещо, на което се възхищаваш?япония японци японки Тревър МакНевън и мн мн други неща
26.Колко си висок/а?1.70
27.Какво правиш в свободното си време?рисувам спа седя на компа мързелувам излизам навън с приятели...плача понякога и да не забравя говоря си сама
28.Любима песен?много са повече от колкото мога да си представя хД
29.Обичаш ли да четеш книги?Ако да какви?ммм манги и романтични тинейджърски кжиги иначе не съм привърженик на четенето
30.Какво би казал на потребителите на форума?ценете приятелите си ценете себе си не допускайте омразата на другите да ви обгърне ако искате смейте се но веднъж допуснеш ли самосъжалението в себе си няма измъкване особено ако сте слаб характер като мен ...от личен отип го знам жалко че бях толкова глупава да слушам хорското мнение