fieryangel
Брой мнения : 85 Points : 86 Join date : 23.05.2010 Age : 34 Местожителство : в момента Пловдив
| Заглавие: Интересни сънища Съб Юни 26, 2010 11:06 am | |
| Темана май е ясна. Започвам първа - ми сещам се за две неща 1. Много често сънувам извънземни 2 .Снощи сънувах един идиотски сън - и така срещнах някакво момче, което после се оказа, че всъщност било прероден самурай и ние двамата сме били влюбени обаче почнала някаква война и някой ме гътнал, затова той си обещал, че ще се преражда докато неме намери и небъдем отново заедно (нямам спомен да съм вечерява със сапун пък то такава лиготия стана ) ПС от друга страна върви за манга така че си запазвам авторските права Шефе сори ако има вече такъв топик, но неможах да го намеря. | |
|
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Интересни сънища Нед Юни 27, 2010 10:29 am | |
| Охх ми аз сънувам или суупер извратени неща, или нещо, което се случва до няколко дни, ама обратното на това, което съм сънувала Сега не се сещам точно, но ако се сетя за нещо лудо, ще пиша | |
|
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Интересни сънища Нед Юни 27, 2010 12:13 pm | |
| Аз ако сънувам ще е нещо супер откачено о.о Веднъж сънувах, че съм с Allen Walker и един приятели в някаква странна къща и някой ни гони. Имаше някакви странни рафтове. Ален умря и го погребахме по некфи подливи рози в няква могила и на излизане цялата се надрах. Накрая останахме аз и една от най-добрите ми прителки и "лошите" ни намериха и ние нямаше къде да се скрием и намерихме висока секция или скрин, абе нещо високо около 2м и половина от типа и тя извади некфо въже, аз се качих отгоре и после тя се катереше с въжето нагоре, като се качи се промъкваше между някакви вази... и взе че ми звънна алармата >.> | |
|
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Интересни сънища Нед Юни 27, 2010 3:36 pm | |
| Аз или сънувам нещо което после се случва или кошмари Първия ми беше....Сънувах че се връщам от баба и дядо с кола, но нещо става и завивам на дясно и аха да се ударя в едно дърво и успях да спра и да отбия, но хората зад мен се забиха в него.И аз се чудя...да отида ли да им помогна или да се омитам.И реших да им помогна аз и отивам...колата смачкана, муйа е отвън с травма на главата, а жената е заклещена вътре ии май имаше и нещо счупено и навсякуде имаше кръв.И аз им казах, че ще отида да повикам някого за да помогне и започвам да бягам, минавам през някаква поляна (навънка мрак), после през една гора и накрая стигнах полицейското хд И викам с мене 10 полицая да помогнат и минаваме пак през тая гора и стигаме полянката и гледаме някакжи дечица (6-7год.) играят футбол посред нощ...и изведнъж топката им се търкулва надолу и пада на мястото на произшествието и всичките 20 деца тръгват да я гонят.Но през т'ва време аз виждам отсреща мъжа...хванал една пушка и ше стреля по тях и се опитвам да ги спра, но те не ме слушат.И тоя започна да стреля и гл само как половината вече ги изби и навсякъде кръв и трупове и до мен имаше две деца.Едното клекнало и гледаше ужасено а др-то пражо и се е вцепенило.Аз тъкмо щях да му кажа да залегне или да го предпазя с тялото си, но онзи стреля и го уцели точно между очите...ама всичко беше толкова истинско.Кръвта ме опръска и..наистина я усещах..и се събудих и 10 мин. сиг съм стояла и съм реанимирала...докат разбера къде се намирам. А всъщност това не беше първия ми кошмар хд първия ми беше когато бях малка и сънувах банани с пижами да ме гонят с картечници | |
|
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Интересни сънища Нед Юни 27, 2010 8:45 pm | |
| | |
|
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Интересни сънища Нед Юни 27, 2010 9:44 pm | |
| Епа нз...на мен ми изглеждаха страшни тогава xD | |
|
Wicked
Брой мнения : 176 Points : 179 Join date : 21.03.2010 Age : 30 Местожителство : BapHa
| Заглавие: Re: Интересни сънища Съб Юли 03, 2010 2:30 pm | |
| Апък моите сънища не са за тук | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Интересни сънища | |
| |
|