-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’-

- We have a chance even at the bottom -

ИндексИндекс  PortalPortal  FriendsFriends  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Pervert Queen

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Pervert Queen

Pervert Queen

Брой мнения : 110

Pervert Queen Empty
ПисанеЗаглавие: Pervert Queen   Pervert Queen Icon_minitimeЧет Авг 19, 2010 4:37 pm

* Име? -Пламена/Пам,Пами./
* Рожденна дата? -12.04.1994.
* Кажете ни някой свои черти, които харесваш в себе и смяташ за положителни,както и някои от отрицателните си черти. -Ами не знам,като ме опознаете сами ще прецените какви са положителните и отрицателните ми страни.
* Сподели какъв стил музика слушаш в момента. -Всякакъв,зависи от настроението.Но точно в момента си падам повече по Dance хитовете.
* Интереси? -Рисуване,интернет,приятели.
* Приятелство... Какво то за теб? -Без приятели,човек не си заслужава да живее.За мен приятелите са най-ценни,стига да са истински.
* Мечти.. сподели мечтите си с нас ако желаеш. -В момента мечтая живота ми да се подреди и да живея спокойно с човека който обичам.
* Какво мислиш относно предателството? -Ненавиждам го!Човек,които предаде приятел за мен е едно нищо.
* Нещо/някой на което/когото се възхищаваш.. (защо?) -На какво се възхищавам?Хмм..не съм се замисляла точно,но сега точно се възхищавам на хората който успяват да се справят с трудностите колкото и сложна да е ситуацията.

Допълнете още информация за себе си ако желаете.

* Какво би казал на потребителите на форума? -Бих казала да продължават да посещават форума,защото си заслужава и няма да си изгубят времето напразно.

Върнете се в началото Go down
Nipper
Администратор
Администратор
Nipper

Брой мнения : 1623
Местожителство : Пловдив

Pervert Queen Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Pervert Queen   Pervert Queen Icon_minitimeЧет Авг 19, 2010 5:08 pm

Йееей ! Пам писа Pervert Queen 73913 Дано се забавляваш ! Pervert Queen 389662
Върнете се в началото Go down
https://animelovers.bulgarianforum.net

Pervert Queen
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Queen Of The Perverts
» Queen`s Blade: Gyokuza o Tsugu Mono

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
-‘•̬●’-Anime Lovers -‘•̬●’- :: Начало :: Потребители-