Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Halloween~~~ Вто Окт 12, 2010 7:39 pm | |
| В моето даскало всяка година празнуваме Halloween и всеки се облича като нещо нали, но аз никога не съм се занимавала... Изглеждаше ми прекалено... ддз, може би просто не ми се занимаваше. Но тази година по абсолютна случайност си намерих костюм и реших и аз да взема веднъж да се включа. Та всичко това ме подтикна да ви питам дали и вие празнувате под някаква форма Halloween, някога cosplay-вали ли сте по този повод и т.н. :P Аз само веднъж миналата година. Бяхме се събрали у една приятелка по скоро като на купон ама решихме преди това да се облечем малко по-нетипично, защото така и така беше г/д Halloween и се получи нещо много диво. Аз тогава бях вещица просто защото преди години ми бяха подарили една вещерска шапка и това беше най-нестандартното и хелоуинско, което имах под ръка. P.s. Може след тазгодишното в даскало да кача снимки от тази и от миналата година хем не съм слагала скоро мои нови в Mеmbers Gallery-то | |
|
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Halloween~~~ Вто Окт 12, 2010 8:19 pm | |
| Аз се правих на вещица в 7ми клас, миналата година ме мързеше хД Попринцип в даскало не го празнуваме, ама аз ще се правя на The Crow предполагам тази година и ще обикаляме някъде с едни от allanimes xD | |
|
Umbrakinetic
Брой мнения : 126 Points : 133 Join date : 26.09.2010 Age : 30 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Halloween~~~ Сря Окт 13, 2010 5:20 am | |
| И моята гимназия организира празненство.Голямо шоу!Има всякакви костюми, музика и всичко... Та ходя. По-миналата година бях мафиот. Дълъг шлифер, тъмночервена риза, черен панталон, шапка и автомат "Томпсън". Даже имахме "схватка" с един талибан! Тази година ако ходя, ще се облека като самурай или нинджа или нещо в тоя ред... Ама ако ми се занимава може и да съм Косачът.(Черно наметало, коса, мъртвешка кожа - сещаш се нали?) А, да.Може и да отида облечен като на снимката! | |
|
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Halloween~~~ Сря Окт 13, 2010 6:59 pm | |
| Аз тая година съм се навила да съм гейша макар че ще съм маалко нетипична гейша, защото кимоното ми е малко по-късичко такоа, ама карай Важното е желание да има xP~~ Даже се опитвам да навия някой да е самурай, че да сме двойка такоа :D ^^ | |
|
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Halloween~~~ Сря Ное 03, 2010 8:15 pm | |
| Деня вече почти беше минал като разбрах че е halloween xdd | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Halloween~~~ | |
| |
|