1.Как се казваш?: Марисол
[ накратко Мери, бака име, но какво да се прави Т_Т ]
2.Рожденна дата?: 04.02.1995
3.От къде си?: София
4.Любим цвят?: Лапис лазули, черно, бяло
5.Какво харесваш в себе си?: Хммм... Най-вече косата XD
6.Какво не харесваш в себе си?: Не харесвам в себе си това, че не умея да изразявам чувствата си. Непрекъснато си ходя с една и съща прасната физиономия на малко котенце- нито усмихната,нито тъжна. Но кво да се прави... Съдба
7.Имаш ли брат или сестра?: Нем, only child here xDD
8.Домашни любимци?: Мнее <.<
9.Любима група?: SHINee, The Gazette, DBSK, Big Bang, Skillet, 2ne1,
10.Любим певец/певица?: JUSTIN BIEBER ! o_O seriously, just kidding,duuh D: G Dragon ftw !!!
11.Любим актьор/актриса?: Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Megan Fox, Leonardo Dicaprio
12.Любим стил музика?: J-pop, J-rock, K-pop, Christian Metal, Gothic Rock
13.Имаш ли хобита? Ако да сподели, какви са...: аниме,манга, шляене по магазините,мотаене с приятели...
14.Спортуваш ли?Ако да ,какво ?: Попринцип не спортувам, но поддържам фигурата си с фитнес и танци D:
15.А обичаш ли да спортуваш?: Приятно е :3
16.Какво мислиш за себе си като цяло?: Може би съм твърде наивна и понякога лекомислена, но умея да разпознавам истинските приятели. Никога не се надценявам, но обичам хората да ме обсипват с комплименти :3
17.Какво мислиш за приятелството?: Истинското приятелство се намира изключително рядко, затова човек не трябва да гледа бройката на приятелите си, а трябва да се радва дори и да има един ИСТИНСКИ приятел, човек,който никога няма да го предаде : )
18.Би ли сменил родителите си?: Никога ! Подкрепям фразата, че имам най-прекрасните родители на света и искам всички да го знаят.
19.Какво е мнението ти за омразата?: Мнението ми едва ли ще промени факта, че тя е неизменна част от този свят, колкото и да не ни се иска.
20.Би ли искал да не се бе раждал?:
Не разбира се. Евалата на Бог че ме е създал :3 ( без излишни възклицания, силно вярваща съм
21.Имаш ли девиз? Ако да сподели го.: Бъди себе си !
22.Цел в живота?: Все още не :3
23.Какво обичаш да си хапваш най-често?: шоколад, лешници, сушииии <3
24.Мнението ти за предателството?: no comment xX
25.Нещо, на което се възхищаваш?: Японската култура и изкуство, магията на град Флоренция
26.Колко си висок/а?: 1.68
27.Какво правиш в свободното си време?: Излизам с фр, отдавам се на любимите си занимания...
28.Любима песен?: Kalafina- Kagayaku Sora no Shijima ni wa (за момента)
29.Обичаш ли да четеш книги?Ако да какви?: Yeeesh :33 Всякакви вампирски романи от сорта на Twilight и The Vampire Diaries, колкото по свръхестествено и кърваво- толкова по-добре
30.Какво би казал на потребителите на форума?: Мерси че ми изчетохте романизираната автобиография ии сладки сънища ^^ xDD
31.