| Първото ви впечатление от аниметата? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Първото ви впечатление от аниметата? Пон Яну 11, 2010 9:10 pm | |
| Какво беше първото ви впечатление от аниметата?Какво ви мина през главата, когато за първи път гледахте аниме? | |
|
| |
Precious.Nightmare
Брой мнения : 53 Points : 53 Join date : 10.01.2010 Age : 26 Местожителство : Градът на Липите (;
| Заглавие: Re: Първото ви впечатление от аниметата? Сря Яну 13, 2010 8:53 pm | |
| Когато бях Нарутард /О.о/, не знаех, че Наруто е аниме, тъй като бях малка. хД После научих, а по-после се регистрирах в allanimes, където открих други анимета и останах с добро впечатление. Особено от тези, в които има драма, комедия и романтика на едно. (: | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Първото ви впечатление от аниметата? Пон Фев 22, 2010 11:41 pm | |
| Големите идеално изпипани очи. Те добре грабват вниманието ми на поведението на героите. Ако са по зеленкави, то героят е по отворен, а ако са по черни е по затворен. Червените са зли или срамежливи, а сините винаги са неутрални. Жълтите са агресивни а белите са мъртви. Рошавите коси също ми взеха вниманието, както и начина по който разговарят. Има моменти в които не се гледат в очите а в гръбнаците. Всичко това някак си ме привлича.. |
|
| |
CaTaHaTa
Брой мнения : 91 Points : 96 Join date : 18.02.2010
| Заглавие: Re: Първото ви впечатление от аниметата? Вто Фев 23, 2010 1:06 am | |
| Еми аз лично бях 3-ти клас когато за първи път видях аниме но тогава още не знаех какво е. Анимето беше Dragon Ball Z и беше на дискета за нинтендо ( някакъв бой беше ) След 2 години се запознах със 1-н приятел който покрай брат си беше много запален по аниметата, така разбрах на кое аниме е бил този бой. Много ми хареса играта и така се заребих да изгледам и анимето, после разбрах че това не са анимации а анимета... и продължих да търся подобни видове анимета така малко по малко станах сегашният аниме фен. Инъче първото ми впечетление беше "Анимации с доста различен сюжет ". Но по късно разбрах че съм грешал много жестоко Сигорно няма друг идиот като мен в форума | |
|
| |
Nanaho
Брой мнения : 668 Points : 674 Join date : 13.02.2010 Age : 30 Местожителство : Роза
| Заглавие: Re: Първото ви впечатление от аниметата? Вто Фев 23, 2010 2:05 am | |
| - Nimerion написа:
- Големите идеално изпипани очи.
Те добре грабват вниманието ми на поведението на героите.
Ако са по зеленкави, то героят е по отворен, а ако са по черни е по затворен.
Червените са зли или срамежливи, а сините винаги са неутрални. Жълтите са агресивни а белите са мъртви.
Рошавите коси също ми взеха вниманието, както и начина по който разговарят. Има моменти в които не се гледат в очите а в гръбнаците.
Всичко това някак си ме привлича.. Напълно съм на едно мнение с Nimerion.... Просто начина по който се държат...и разбирасе езика...ако не е на Японски не го гледам..самото узвочение до някъде характеризира самия герой... Иначе най-първото ми аниме беше Dragon Ball Z....ама тогава бях първи клас и идея си нямах за какво става въпрос..иначе имам доста техни рисунки.. като малки с брат ми много ги зяпахме.. | |
|
| |
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Първото ви впечатление от аниметата? Пет Фев 26, 2010 11:31 pm | |
| Хмм.. аз помня първото си впечатление от аниметата и г/у си спомням какво ми мина през главата когато видях аниме за първи път и то беше нещо от сорта на "ААа !! какво е това ??! невероятно е ! Боже,не ми се иска да свършва!" и в същия момент помня с какъв интерес започнах да гледам аниметата.. и сърцето само как затуптя от радост.. превлече ме това колко са интересни геройте... с рошавите си коси.които биват зелени,лилави ,розави,сини и т.н.... с големите очи.. начинът им на държане !Особено момичетата.,.уменията им, както и силният дух на героите ! | |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Първото ви впечатление от аниметата? Съб Фев 27, 2010 12:26 am | |
| И аз съм съгласна с Nimerion xDD again | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Първото ви впечатление от аниметата? | |
| |
|
| |
| Първото ви впечатление от аниметата? | |
|