| Вредят ли аниметата на личният ви живот? | |
|
+10Eαrl Phαntømhive Ecchi-san Starstruck Precious.Nightmare Nipper Wicked Rima XParadiseXx Nanaho Nightmare 14 posters |
Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| Заглавие: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Нед Мар 14, 2010 4:08 am | |
| Та има много хора наистина, които доста яко им пада самочувствието само заради това, че биват базикани, защото гледат аниме. Другите не ходят на даскало, за да гледат аниме..
Мислите ли, че аниметата ви пречат в личния живот? |
|
| |
Nightmare Модератор
Брой мнения : 320 Points : 333 Join date : 15.02.2010 Age : 27 Местожителство : Your nightmares
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Сря Мар 17, 2010 8:36 pm | |
| | |
|
| |
Nanaho
Брой мнения : 668 Points : 674 Join date : 13.02.2010 Age : 30 Местожителство : Роза
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Чет Мар 18, 2010 5:15 pm | |
| Абсолютно не...имам доста съученици които гледат също.. | |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Нед Мар 21, 2010 5:01 pm | |
| Да! Не мога да си хвана гадже xDD Май е защото съм гледала прекалено мн готини аниме герои и сиа не мога да си намеря момче което да харесам Хар само японци | |
|
| |
Rima
Брой мнения : 4 Points : 4 Join date : 21.03.2010 Age : 30 Местожителство : Where is Rima
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Нед Мар 21, 2010 8:36 pm | |
| Започнах да гледам анимета от преди 3 години и бих казал,че съм си взел поуки и т.н.Станали част от ежедневието ми и благодарение на тях търся перфектната жена,i mean loli. =O Случвало се и да не си уча,заради аниме. Колкото до бъзикането - бих казал хора с ниско самочувствие. Сега си търся нещо женско и японско...xD | |
|
| |
Wicked
Брой мнения : 176 Points : 179 Join date : 21.03.2010 Age : 29 Местожителство : BapHa
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Нед Мар 21, 2010 9:27 pm | |
| според мен да и то много защото преди няколко месеца гледах новините и някакъф японец се е оженил за електроно момиче | |
|
| |
XParadiseXx
Брой мнения : 941 Points : 2076 Join date : 13.02.2010 Age : 31 Местожителство : † Crowded place - Hell †
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Нед Мар 21, 2010 9:41 pm | |
| :О якоо искам и аз | |
|
| |
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Нед Мар 21, 2010 10:20 pm | |
| - Wicked написа:
- според мен да и то много защото преди няколко месеца гледах новините и някакъф японец се е оженил за електроно момиче
Това е одавна... не е нещо ново.. но е странно ....
Последната промяна е направена от Joker на Пон Мар 22, 2010 1:22 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Nanaho
Брой мнения : 668 Points : 674 Join date : 13.02.2010 Age : 30 Местожителство : Роза
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Пон Мар 22, 2010 12:56 am | |
| Обичат се хората..ьхахьа тъй де и роботите..По отношение на това за гаджетата..то аз че немога да намеря немога ама че и мене не ме търсят... | |
|
| |
Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Пон Мар 22, 2010 1:26 am | |
| - Nanaho написа:
- Обичат се хората..ьхахьа тъй де и роботите..По отношение на това за гаджетата..то аз че немога да намеря немога ама че и мене не ме търсят...
Имаш готин харктер.. сладка си ^^ ... както и секси .... не знам защо може да не те търсят.. да не би да се отнасяш твърде студено към тях ? | |
|
| |
Nanaho
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Пон Мар 22, 2010 2:12 pm | |
| Ами може и така да се каже като се има на предвит че при сяка малка нераздория следва от моя страна "Ще ти обръсна главата" или "Ще ти счупя вратъ"...и креща като откачена...сичко е идеално..не бе просто имам леко наднормено тегло предполагам че това е причината незнам...не че ми и пука де ама.. ьхахьха | |
|
| |
Nipper Администратор
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Пон Мар 22, 2010 9:34 pm | |
| - Nanaho написа:
- Ами може и така да се каже като се има на предвит че при сяка малка нераздория следва от моя страна "Ще ти обръсна главата" или "Ще ти счупя вратъ"...и креща като откачена...сичко е идеално..не бе просто имам леко наднормено тегло предполагам че това е причината незнам...не че ми и пука де ама.. ьхахьха
Е,едвали е заради нещо подобно Абе ще срещнеш някой свестен някой ден спокойно | |
|
| |
Precious.Nightmare
Брой мнения : 53 Points : 53 Join date : 10.01.2010 Age : 26 Местожителство : Градът на Липите (;
| |
| |
Starstruck
Брой мнения : 9 Points : 9 Join date : 11.04.2010
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Вто Май 04, 2010 7:27 pm | |
| Не не ми пречат :D | |
|
| |
Ecchi-san
Брой мнения : 628 Points : 633 Join date : 28.04.2010 Age : 31 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Вто Май 04, 2010 8:34 pm | |
| Няма начин. ;р Опитвам се да намирам време за всичко и все пак не е като да не съм закъснявала няколко пъти за даскало заради аниме А относно бъзиците - не се обиждам от коментарите на някой, който и грам представа няма какво представлява даденото нещо | |
|
| |
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Чет Юни 24, 2010 11:26 am | |
| Въобще не пречат ^^ Е, имало е и случай, в които не съм учила или спала, за да си догледам някой еп или някое аниме, но иначе всичко е окей. Колкото до бъзиците - до сега никой не е прекалявал с повече от "анимето не е ли детско" хДДД | |
|
| |
Ronrinesu
Брой мнения : 74 Points : 74 Join date : 31.07.2010 Age : 30 Местожителство : Градът на липите
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Съб Юли 31, 2010 8:03 pm | |
| Общо взето никой не ме е подигравал затова, че гледам аниме. Виж, че чета манга са ме бъзикали доста. Не ми се е случвало да пропусна училище, затова че гледам аниме. LOL Иначе единственото, с което ми вредят е, че ме депресират адски яко как си живеят онея в Япония. Но мисля, че косплея на Кипи ме депресира повече, защото ме кара да се чувствам адски грозна. | |
|
| |
Slain
Брой мнения : 291 Points : 511 Join date : 17.01.2011 Age : 29
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Сря Яну 26, 2011 2:44 pm | |
| Пренебрегвах приятелите си, за да гледам по цели дни и нощи. Не, не вредят хД | |
|
| |
xDnekobabyxD
Брой мнения : 198 Points : 214 Join date : 03.11.2010 Age : 28 Местожителство : Lugano, Switzerland
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Сря Яну 26, 2011 4:41 pm | |
| Ни най-малко, гледам само тогава когато мога, а и дори и когато не мога... xD | |
|
| |
Hammy
Брой мнения : 94 Points : 98 Join date : 31.01.2011 Age : 28 Местожителство : Анкх-Морпорк
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? Пон Яну 31, 2011 5:07 pm | |
| Не ми пречи, така и така не се занимавам с много социални дейности. Въображаемите ми приятели се появиха отпреди да почна да гледам. За оплакване от оценките ми трудно би било да се повдигне въпрос. Това, че повечето игрални идоли ме отвращават също не ми е проблем хД А ако не пренебрегвах познаятите си за да гледам аниме, щеше да е за да чета книги, така че и за това не пречи. Понякога намират причина да се бъзикат с мен, но нямам нищо против, просто почвам да им обяснявам как техните любимци ще остареят и ще умрат, а моите-не. Истинските хора са неперфектни. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личният ви живот? | |
| |
|
| |
| Вредят ли аниметата на личният ви живот? | |
|