Nipper Администратор
Брой мнения : 1623 Points : 2089 Join date : 28.12.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Umineko no Naku Koro ni [2009] Съб Мар 27, 2010 9:00 pm | |
| ##Продуценти : 07th Expansion, Ryuukishi07, Kon Chiaki, Kawase Toshifumi, Kikuchi Youko, Studio Deen##Жанр : Модерна Фантастика, Фентъзи, Детективски, Трилър, Насилие##Държава : Japan\Япония##Година : от 02.07.2009 до ???##Времетраене : 24 минути##Резюме :Историята на това аниме се развива през 1986 година на 4 и 5 октомври, на изолиран остров на име Рокенджима. Главата на заможно семейство, Кинзо Уширомия, който живее и притежава Рокенджима, наближава смъртта си. Осем члена на фамилията пристигат на острова за да обсъдят как ще бъдат разделени активите на Кинзо след смъртта му. След пристигането им се разразява тайфун и те не могат да напуснат острова. Скоро хората започват да бъдат мистериозно убивани. | |
|
Eαrl Phαntømhive Admin.
Брой мнения : 1126 Points : 1272 Join date : 02.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Umineko no Naku Koro ni [2009] Съб Май 01, 2010 12:44 am | |
| Интересно е, ама стана по-объркано и от Higurashi. Но пък ми се стори по-добро. Арта беше по добър, само това че гледах цензурираната версия не ми хареса >.< История - 8/10, имаше мест, които просто не ми харесаха; арт - 9/10, очите не ми харесваха на моменти; музика - 9.50/10, музиката си беше перфектна, само ендинг леко не ми харесваше; герои - 10/10, луди вещици и всякви промени в характерите, главният герой много радваш в началото, ама после почна много да се отпуска в играта. | |
|